E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si të konvertojë fotografi MSG të EML format dhe të importuar fotografi EML në Outlook Express

Microsoft Outlook Express mund të punojnë me fotografi të Format EML, Outlook Formati MSG nuk është në përputhje. Pra Fotografi MSG nuk mund të pranohet nga Outlook Express. Por me ndihmën e Outlook Import Wizard ju mund të convert MSG fotografi në format EML dhe pastaj të importit EML email në Outlook Express.

Me ndihmën e Outlook Import Wizard ju mund të:

 • (Një) Të kthyer tuaj fotografi MSG të EML format
 • (B) Të importuar fotografi EML në Outlook Express

Si të konvertojë fotografi MSG në formati EML:

Ju lutem vini re se në qoftë se ju nuk keni Outlook MS instaluar, ju duhet të shkarkoni dhe të instaloni Microsoft CDO siç është përshkruar në nenin. Nëse ju keni Outlook MS instaluar ju mund të kaloni në CDO instalim.
(Një) MSG të EML Konvertimit:
 1. Shkarkuar Outlook Import Wizard dhe të instaloni atë:
  /downloads/oiwsetup.exe
 2. Drejtuar Outlook Import Wizard
 3. Në faqen e parë magjistar zgjidhni “Convert EML dhe fotografi MSG në:” opsion
 4. Në listën e mëposhtme ky opsion, ju lutem zgjidhni “EML – Outlook Express (RFC822)” vlera
 5. “Shtypni Button NEXT
 6. Në faqen e dytë të magjistar shtypni butonin e “Shfleto” butonin
 7. Zgjidhni rrënjë (niveli i lartë) dosje ku tuaj Fotografi MSG janë të ruajtura
 8. Çaktivizoni “Gjeni fotografi EML” opsion
 9. Shtypni TJETËR butonin
 10. Programi do të gjeni të gjitha Fotografi MSG në th zgjedhur dosje dhe ajo’s nën-dosjet
 11. Shtypni START butonin dhe prisni derisa e kthimit do të jetë e përfunduar

Ju do të gjeni pastaj fotografi konvertuar në Format EML pranë burimit Fotografi MSG. Ata do të ruhen në të njëjtën directory ku burimi Fotografi MSG janë të ruajtura.

(B) EML për Outlook Express Importit:
Tani ju mund të zgjidhni fotografi eml dhe terhiq ato në dosje Outlook Express (duke përdorur drag-n-drop operacion).

Microsoft Outlook Express dhe mund të punojnë me fotografi e formatit EML, Outlook MSG format nuk është në përputhje. Pra, MSG fotografi nuk mund të pranohet nga Outlook Express. Por me ndihmën e Outlook Import Wizard ju mund të konvertohet fotografi MSG në formati EML dhe pastaj të importit EML email në Outlook Express.