Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Бесплатна Е-Пошта Extractor

Бесплатна Е-Пошта Extractor

Free Mail Extractor for Mac Mail, Thunderbird, The Bat, Entourage, Turnpike

Ние сме среќни да се воведе неколку софтверски алатки нарекува Слободно-пошта Extractor. E-mail цедење дизајниран специјално за да ви помогне да извезува пораки од поштенското сандаче датотеки и да се подготват за миграција или за архивирање. Бесплатни алатки се дизајнирани да работат со датотеки на поштенско сандаче формат и може да се работи со оштетени датотеки сандаче исто така,. Се надеваме дека ќе ги најдете корисни.

Симнете Бесплатно Пошта Extractor

Бесплатни алатки се едноставни за употреба. Изберете оној кој одговара на вашиот e-mail клиент и OS тип и да ја даунлоадирате. Стартувај ја алатката и одберете го поштенското сандаче датотека. Потоа се кандидира на пребројување на гласовите на сите елементи во внатрешноста на поштенско сандаче, наведете ја целната папка и да се извлече пораки форма mbox датотека.

Листата на поштенско сандаче компатибилни програми е поголем. Ако не се најде на е-пошта extractor за вашиот е-мејл клиент, ние може да се создаде бесплатно. Ве молиме дозволете ни да знам ако сакате ни да креирате нова е-пошта extractor.

Нашиот софтвер е доверлив од светот’s најреномираните брендови.