Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Следете ги овие едноставни чекори за да се регистрирате на нашиот софтвер:

Преземете

Пред да го купите софтверот да претвори eml да pst, ве молиме да се добие ограничен демо верзија за tryout.

Ве молиме да го користите за даунлоадирање на страницата за да добиете Outlook Увоз На Волшебникот или слободни .mbox да .eml конвертор. Преземете страница содржи кратка информација во врска со најновата верзија на софтвер, installer големина и соодветни линкови за превземање). Препорачливо е да преземете и да се обиде на софтвер пред да се плати за лиценца.

Се инсталира и да се Обиде

Инсталирање на софтвер со користење на едноставни волшебникот за прилагодување која ве води преку инсталација постапка.

Кликнете на за да даунлоадирате линк и одберете Се кандидира или Зачувајте предмети. порака на системот за безбедност може да се појави, бидејќи монтажерот на софтвер не е потпишан. Ве молиме овозможи нашиот софтвер за да се симне, ние се гарантира дека нашиот софтвер е апсолутно чисти од лошо-ware ако се преземат од оваа страница.
Стартувај преземале инсталација и внимателно да ги прочитате Договорот за лиценца за краен корисник (EULA) и ако го потврдува може да се следи сите чекори на инсталација волшебник.

Регистрирај се

Последниот чекор е регистрација. Кога ќе плаќаат за лиценца на софтвер, посебните кодот ќе бидат испратени до вас. За да го отклучите демо верзија ќе треба да се регистрирате тоа.

Одберете лиценца шифрата и притиснете Ctrl+C комбинација од копчиња.
Тоа ќе го копирате бројот на избрани симболи на Windows clipboard.

 

Стартувај Outlook Увоз на Волшебникот алатка и притиснете За копче.
Посебна форма ќе бидат прикажани.

 

Притиснете Ctrl+V комбинација од копчиња.
Тоа ќе го залепите лиценца кодот во полето за текст на За прозорецот

 

Притиснете го ОК копче за да ја потврдите регистрацијата и
рестартирам програмата.

 

Ве молиме зачувајте регистрација писмо до безбедно место.

On-line Упатства

Регистрирани софтвер нема ограничувања демо, па можете да го користите за целосна моќ .

Ако ви се очекуваат тешкотии за користење на нашиот софтвер, ве молиме погледнете го инструкции страница кој ќе ве води преку сите чекори на eml да outlook увоз. На Често Поставувани Прашања страница исто така, е во вашата нарачка.

И да, можете да контактирате со нас преку e-mail или користење на on-line формулар. Нашата техничка поддршка ќе се потрудиме да ви помогне вас како е можно поскоро.