E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ku për të gjetur .pst file

Pyetje. Unë kam blerë një kopje të mjet tuaj Outlook Export. Unë jam duke u përpjekur për të nxjerrë email nga një kompjuter që ka tre llogari të postës elektronike të qasshme në Outlook. produkti juaj është gjetur kutinë e parë PST (unë.e. gjen profilin Outlook parazgjedhje) dhe duke punuar të përkryer. Unë kam nevojë për të eksportuar email nga i dytë email kuti. Si mund ta përmbushur këtë detyrë? Ju lutemi të sigurojë mua disa udhëzime.

Përgjigje. By default Outlook Export Wizard është konfiguruar për nxjerrjen e të dhënave Outlook nga parazgjedhur Outlook profilin e anëtarit. Çdo file PDT në kompjuterin tuaj që korrespondon me llogarinë çdo përdorues, kështu që ju mund të nxjerrjen e të dhënave të nga fotografi të jashtëm PDT nje nga nje. Së pari ju duhet të gjeni ku Outlook ruan dosjen PDT e profil të veçantë.

Ku mund të gjeni PDT file location? Si për të gjetur se ku Outlook PST file është ruajtur?

Nëse ju nuk’t e dinë se ku tuaj dhënave Outlook fotografi janë ruajtur ju mund të:

  1. Drejtuar Microsoft Outlook duke përdorur përdorues të regjistruar për Përdoruesit cilat të dhëna duhet të jenë të nxjerrë
  2. Right click për të ruajtur emrin në dosjet Outlook lista (top dosjet pemë)
  3. Klikoni butonin Advanced
  4. Shënim ose shkruani shteg të plotë dhe emrin .pst file (Emri i skedarit vlera fushë) dhe e përdorin atë si burim për të nxjerrjes së të dhënave

Nëse ju keni më shumë profilet e përdoruesve, ju mund bërë hapa të njëjta për ta për të fin secili .skedar pdt ju duhet.

Si për të gjetur të gjitha Outlook .PDT në hard drive tuaj?

Windows OS është mundësuar me veçantë kërkimit modul që mund të ndihmojë të gjeni të gjitha Outlook fotografi ruajtur në kompjuterin tuaj. Kjo është mënyrë e përsosur për të gjetur çdo lloj e dosjeve edhe Microsoft Outlook fotografi të magazinimit (.PST) në kompjuterin tuaj. Vetëm klikoni Start, pastaj Kërko – Për fotografi dhe dosjet… – Të gjitha dosjet dhe dosjet dhe të përdorin emrin e skedarit *.pst për të gjetur të gjitha dosjet PDT.

Si për të gjetur fotografi PDT përdorur tashmë nga Outlook?

Kliko Windows Start menu – Cilësimet – Control Panel pastaj kliko ikonën Mail (paneli i kontrollit artikull), mbi Dorëzimin tab ju do ind të gjitha PST fotografi të cilat aktualisht të lidhura me Microsoft Outlook. Default Outlook pst file është shënuar për të ofruar në hyrje email në atë.

Si për të gjetur .pst fotografi të magazinimit të Microsoft Outlook? Kur Microsoft Outlook dyqane .fotografi pdt?