E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të parë EML fotografi në Opera, Firefox ose Internet Explorer

Si mund ta hapni EML file për të parë atë në Opera, Firefox ose Internet Explorer. Internet Explorer, Firefox, ose Opera mund të lexoni një EML file dhe tregojnë atë si standarde html.

Si mund ta hapni EML file për të parë atë në Opera, Firefox ose Internet Explorer?

Internet Explorer, Firefox, ose shfletuesit Opera mund të lexoni një EML fotografi duke ndryshuar extension .MHT dhe pastaj hapjen ajo. Ju mund të shikoni fotografi EML në Opera, Firefox ose të shfletuesit IE. Thjesht ndryshoni shtrirjen e skedarit të postës elektronike nga EML në MHT dhe më pas hapeni atë nën Shfletuesin e Uebit.

EML importit për Outlook

Nëse ju dëshironi për të eml importit fotografi në Outlook ose të kthyer në emal fotografi në format PST dhe shiko mesazhet e-mail në MS Outlook, ju mund të përdorni Outlook Import Wizard cila ishte zhvilluar posaçërisht për të ndihmuar ju me detyra të tilla si kopje shumën e fotografi eml në Outlook. Ajo ruajtjen e strukturës së dosjeve, kështu ju do të merrni të njëjtën figurë e dosjeve si të ruajtura në hard drive tuaj. Eml importit mjet software shërben si eml2pst konvertues, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft. Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të importojë hudge shumën e fotografi eml në MS Outlook.

Për të lëvizur tuaj fotografi EML për Outlook ju mund të përdorni Outlook Import Wizard