E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si mund të transferojë e-mail, kalendari, kontaktet Outlook për të Rrethim

Si mund të transferojë e-mail, kalendari, kontaktet Outlook për të Rrethim. Artikull përshkruan se si për të nxjerrë Outlook e-mail, kontaktet, kalendari, dhe elementet e tjera të Outlook PST file dhe t'i ruani ato si dokumente të veçanta në format të përshtatshëm për të mëvonshëm të importuar në Rrethim.

Me ndihmën e Eksportit Magjistar software, ju mund të ekstrakt Outlook e-mail, kontaktoni, kalendari, dhe elementet e tjera të Outlook PST file dhe t'i ruani ato si dokumente të veçanta në format të përshtatshëm për të mëvonshëm import në Rrethim.

Shkarkimit email nga Outlook PST me fotografi individuale EML:

  1. Shkarkuar, instaloni Outlook Eksportit Magjistar dhe drejtuar atë.
  2. Zgjidhni EML format në Formati Dalës lista.
  3. Zgjidhni të gjitha opsionet e tjera të nevojshme për PDT eksportit (Burimi PST File dhe Dosjen e Synuar).
  4. Klikoni Opsionet button dhe për të mundësuar “Të nxisë për të zgjedhur burimi dosje Outlook” opsion.
  5. Klikoni Ne rregull për të konfirmuar ndryshime.
  6. Shtypni Tjetër dhe vazhdoj eksportuese.

Para eksportimi i të dhënave Outlook fillon, programi do të kërkoj nga ju që të zgjidhni dosjen burim, ju mund të zgjidhni Tool Inbox dosje për mostra, në rastin e mesazhet e postës elektronike do të eksportohet vetëm nga Outlook Tool Inbox folder dhe të gjitha saj nën-dosjet. Programi do të mbajë të gjitha të e-mail nga të zgjedhur strukturës dosjet individuale EML format file.

Importuar fotografi EML të eksportuara nga Outlook në Rrethim:

Procedura për të importuar fotografi EML në Rrethim është e thjeshtë. Ju keni për të lëvizur EML fotografi të ruajtur nga Outlook për MacOS kompjuter dhe të drejtuar Rrethim, zgjidhni EML fotografi të cilat ju dëshironi për të importi, mbani të shtypur butonin e majtë të miut dhe terhiq zgjedhja e EML fotografi për të dëshiruar Rrethim dosje. Pasi ju lirimin butonin e majtë të miut, e zgjedhur EML fotografi do të importohen për Rrethim aplikimi i e-mail. Kjo metodë është quajtur të drag-n-drop, ajo mund të përdoret gjithashtu për të importo kontaktet dhe kalendarin artikuj.

Transferimi i kontakteve dhe e kalendarit nga Outlook për të Rrethim:

Për eksporti kalendari Outlook dhe kontaktet, ju mund të ndiqni hapat e mësipërme, por edhe të zgjedhur Kalendari Outlook dhe Kontaktet dosjet si një burim. Formatin E Prodhimit (shih. hapi 2) për kalendarin e artikujve shold të jetë zgjedhur ashtu siç QV-të dhe VCF format për kontaktet. Të dyja këto formate janë në përputhje me Rrethim dhe fotografi mund të transferohen në Rrethim duke përdorur drag and drop metodë.