E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Problemet me Bat-Outlook Mail Transferimit dhe se Si për të Zgjidhur Ato duke Përdorur Outlook Import Wizard

Ky artikull përshkruan procesin e Bat për Outlook migrimi, si dhe se si për të zgjidhur problemet e gabuar shfaq mesazhin e përmbajtjes dhe të dhëna të meta pas kthimit të Bat-mail Mesazhet në formatin PDT.

Bat eksportit e mesazheve të postës

Ajo është mjaft e thjeshtë për të bërë Bat eksportit e-mail.

  1. Të krijuar në faqet tuaja hard drive të përkohshme për çdo dosje në llogarinë tuaj e-mail ose llojin e korrespondencës (Tool Inbox, Dërguar, personal, punë, etj.).
  2. Nisja Bat dhe të shkojnë në dosje nga të cilat ju dëshironi që të ketë Bat eksportit mesazhet tuaja, dhe të zgjidhni të gjitha (kombinimi keyboard Ctrl A).
  3. Në menynë titull “Bat,” shkoni në Mjete eksportit Messages Mesazh fotografi (.EML) ose Mesazh fotografi (.MSG), dhe për të shpëtuar Bat-mail Mesazhet në directory përkatëse të cilat ju krijuar në hapin 1. Çdo Bat-mail do të ruhen si një file të veçantë në përputhje me formatin e zgjedhur: .EML ose .msg.
  4. Përsëritni hapat 2-3 për të gjitha drejtoritë nga të cilat ju dëshironi për të transferuar mesazhe.

Në fund të fundit, ju duhet të keni një ose disa drejtorive të mbushur me Bat-mail mesazhe që janë nxjerrë, me emrat ngjan xxxxxxxx.eml ose xxxxxxxx.msg (çdo “x” qëndron për një numër nga 0 për 9). Bat-Outlook import nga ky grup i transferuar mesazhet tani është e lehtë.

Bat-Outlook transferimin e mesazheve nxjerrë

Duke përdorur Import Wizard Outlook për të transferuar email nxjerrë në MS Outlook.

Nëse ju keni ruajtur mesazhe në .format eml, konvertimi nga .eml për të .pst për import Outlook mund të bëhet duke përdorur Outlook Import Wizard. Për të bërë kështu, nisur programin, zgjidhni .pst fotografi të krijuara dhe në directory rrënjë ku e e-mail mesazhet janë ruajtur të. Faleminderit për mekanizmin e vet për njohjen e katalogun e strukturave, programi kompleton Outlook import duke përdorur dosjet, ku e e-mail ishin të ruajtur.

Kjo mund të duket në shikim të parë se gjërat duhet të jetë shumë më e thjeshtë kur kanë të bëjnë me të .fotografi msg. Problemi, megjithatë, është se .msg fotografi të prodhuara nga Bat eksportit nuk kanë asgjë të përbashkët me origjinalin Outlook .msg format, dhe në thelb janë të tekstit ose .eml fotografi me një të ndryshuar file extension, gjë që e bën Bat-Outlook transferimin e mesazheve shumë më e vështirë. Pikërisht për këtë arsye, importimi i këtyre .msg (pseudo-.msg) skedarët e ruajtur nga Bat kërkon përdoruesve për të përfituar nga Outlook Import Wizard për transferimin e tyre në MS Outlook’s Personal Folders file format. Para fillimit të Outlook import procesi, të jetë i sigurt për të kontrolluar kutinë në cilësimet e programit për “Importi MSG fotografi si RFC 822 text format eml” opsion. Ky cilësim ju lejon të sakta konvertimin dhe transferimin e këtyre pseudo-.fotografi msg në Outlook.

Nuk është një tjetër dhe më i përshtatshëm metodë për nxjerrjen e Bat - mail dhe për të shpëtuar ata në fotografi të shumta të format eml. Vetëm të gjejnë vend (directory) ku Bat dyqane mesazh bazat e të dhënave. Bat email fotografi bazës së të dhënave kanë .CILI këshillimi dhe kutia postare format file. Shkarkoni dhe të drejtuar falas Postare Heqës kundër të dhënat tuaja fotografi (.E cila) dhe kjo do të krijojë dosje grup dhe të mbushur dosjet me email nxjerrë. Me ndihmën e Outlook Import Wizard ju do të jenë në gjendje për të transferimi nxjerrë Bat - mail në Microsoft Outlook.