E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të Zgjidhur Gabim StackHash Nën Vista OS

P. Duke blerë software unë jam në gjendje për të instaluar mesazh oiwsetup.exe shfaqet. E bën këtë softuer nuk punojnë me vista?

Nënshkrimi Problem:

Problem Event Name: APPCRASH
Emri I Aplikimit: oiwsetup.exe
Aplikimi Versionin: 1.6.2.0
Aplikimi Timestamp: 2a425e19
Faji I Modulit Emri: StackHash_9346
Faji Modul Versionin: 0.0.0.0
Faji Modul Timestamp: 00000000
Përjashtim Kodi: 80000003
Përjashtim Ofset: 003e72c6
OS Versionin: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Vendi ID: 2057
Informacion Shtesë 1: 9346
Informacion Shtesë 2: 48edb69bdb32c271ed1fcc4102c857e5
Informacion Shtesë 3: b22c
Informacion Shtesë 4: 5b189ae998543fe7205e9de0296140b1

Një. Vista OS nuk është zyrtarisht i mbështetur, por shumë përdorues janë duke përdorur Import Wizard Outlook të instaluar në Vista OS.

E StackHash gabim ndodh çdo kohë DEP është thirrur dhe ka një çështje me çfarëdo aplikacioni që’ri duke u përpjekur për të drejtuar (dhe ekzistojnë disa qindra atje që të duket për të dhënë atë që i përshtatet). Gabimi është i lidhur me të Dhënat e Ekzekutimit Parandalimin. Këtu’s si 99 për qind e Vista përdoruesit mund të rregullojmë një dështim StackHash:

  1. Hapur Filloni menu dhe kliko Paneli I Kontrollit
  2. Shfleto të Mirëmbajtjen E Sistemit Të pastaj Sistemi
  3. Në panelin e majtë, zgjidhni Sistemit Advanced Settings nga në dispozicion lidhjet
  4. Ju tani duhet të shihni Sistemi Pronat E Dritare, i cili do të ketë tri pjesë. Pjesën e lartë është e etiketuar Performanca dhe ka një Cilësimet butonin. Klikoni këtë buton.
  5. Zgjidhni Të Dhënat E Ekzekutimit Parandalimin tab.
  6. Zgjidhni opsionin që lexon Kthehet në DEP për të gjitha programet dhe shërbimet me përjashtim të atyre të zgjidhni.
  7. Përdorni Shfleto butonin për të gjetur skedarin ekzekutues për aplikim që ju ishin duke u përpjekur për të filluar (oiwsetup.exe) kur e keni marrë gabim StackHash, kliko dhe E hapur të shtoni përjashtime listën tuaj.
  8. Klikoni Aplikoni ose Ne rregull për të kryer ndryshimet tuaja.

Për fat të keq ne kemi mund’t garantoi se mësimi përshkruar do të zgjidhet çështja me StackHash gabim në tuaj Vista kompjuterin, por ju mund të provoni atë për të zgjidhur problemin. Por për fat të mirë ju mund të shkarkoni software tonë dhe të provoni para blerjes.