E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si të organizojnë dhe lloj mesazhe email-i në një skedar PDT janë krijuar nga Outlook Import Wizard?

Mëso se si një opsion të dhënave import në Outlook Import Wizard mund të ju ndihmojë të ndryshojë rendin e email në një skedar PST duke u krijuar ose të gjenerojë fotografi në mënyrë kronologjike të vlefshme PDT nga EML dhe Fotografi MSG banojnë në hard drive tuaj. Si të organizojnë dhe lloj mesazhe email-i në një skedar PDT janë krijuar nga Outlook Import Wizard?

Outlook Import Wizard do t'ju ndihmojë të kryejë një të dhënave importit të PDT në një mënyrë kronologjike.

Nëse ju shpesh konvertohet mbox për PDT ose EML të PST, ju mund të dëshironi tuaj të Outlook PST fotografi që do të organizohen në një mënyrë që pasqyron krijimin datat e mesazhit fotografi duke u importuar. Kjo do të bëjë të mundur për të krijuar kopje identike e mesazhit arkivat nga palës së tretë aplikacionet e-mail për Outlook pa lodhshme manual seleksionim ose ndonjë përpjekje tjera ose të këtij lloji në të gjitha. Duke bërë këtë me ndihmën e Import Wizard Outlook është e lehtë – në fakt, ajo’s po i njëjti proces i importimit të fotografi mesazh për një skedar PST, por me një opsion shtesë të aktivizuara.

Krijuar kronologjike sekuenca të PST artikuj nga e vargjeve të EML ose Fotografi MSG

Për të kthyer mbox për PDT ose kthyer EML të PST ruajtja origjinal datën dhe kohën për të importuar mesazhet, të ndjekin një seri hapash të thjeshtë:

  1. Filloni Outlook Import Wizard [ shkarko Outlook Import Wizard këtu ]
  2. Zgjidhni dosjen burim që përmbajnë fotografi mesazh. Ajo mund të jetë default Windows Mail / Live Mail magazinimit ose një dosje në hard drive tuaj që përmbajnë EML ose MSG dosjet që ju doni të importit të PDT.
  3. Shtyp Tjetër button dhe të lejojë programin për scan subfolders dhe për të gjetur e-mail brenda.
  4. Tani ju mund të klikoni butonin Next në pjesën e poshtme të ekranit për të konfiguruar nevojshme opsione të importit.
  5. Në Options ekran, zgjidhni “Të ruajtur Datën dhe Kohën për fotografi konvertuar” opsion. Kur të aktivizuara, ky opsion do të bëni të sigurtë që data dhe koha e krijimit të Outlook PST të hyra do të përputhen me ato përkatëse të fotografi mesazh. Si rezultat, ju do të merrni një skedar PDT me mesazhet dhe dosjet të ngjashëm me mesazhet dhe dosjet në vend burim.
  6. Shtyp Tjetër button dhe të përcaktojë vendin e destinacionit për fotografi të importuara. Ajo mund të jetë një skedar PST ose default storage Outlook.
  7. Të vazhdojë me procesin e importit duke klikuar “Filloni” button dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar atë.

Si e shihni, e “Të ruajtur Datën dhe Kohën për fotografi konvertuar” opsion në masë të madhe thjeshton krijimin e të organizuara mirë dhe në mënyrë kronologjike të saktë PST fotografi nga mesazhi fotografi në hard drive tuaj. Përdorin atë çdo herë që ju duhet për të kthyer EML të PST ose konvertohet MBOX për PDT ruajtja e krijimit datën dhe kohën e dosjeve burim.