E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Çfarë Është Dallimi Në Mes Outlook Shërim Magjistar Dhe Microsoft Scanpst Standarde të Shërbimeve Nga të Paketës MS Office?

Ky artikull përshkruan Microsoft software ScanPST – program i projektuar për të Inbox repair lista në PC tuaj; ajo është e njohur edhe si Tool Inbox Repair. Kjo gjithashtu shpjegon se çfarë e bën këtë të lirë .riparim pdt mjet objektivisht më e Magjistar Shërim.

Tool Inbox repair mjet Microsoft ScanPST

Microsoft ScanPST aka the tool Inbox Repair Tool është një mjet i dizajnuar për .pst fotografi recovery. Ky program analizon personal folders file për të përcaktuar nëse ka integritetin e .fotografi pdt struktura është e paprekur. Nëse .pst struktura është e dëmtuar, software do të rindërtuar atë. Kjo Tool Inbox repair mjet është zhvilluar për të riparuar dy MS Outlook 97-2002 personal folders fotografi dhe MS Office Outlook 2003 dhe 2007 .fotografi pdt. Scanpst.exe është një të lirë .riparim pdt mjet për shkak se ajo është e përmbajtura në të njëjtën paketën e instalimit, së bashku me Outlook. Për të gjetur Scanpst.exe ju mund të ndiqni këtë rrugë: Drive tuaj:Programi FilesMicrosoft OfficeOFFICE12 (për Windows XP dhe MS Office 2007); apo vetëm të hyjë në pyetje Scanpst.exe në kërkimin e Windows.

Mangësitë e Microsoft ScanPST si të korruptuar .fotografi pdt mjet riparim

Edhe pse Microsoft ScanPST ishte projektuar si një të lirë .pst fotografi recovery utility, ajo është në gjendje për të riparuar disa lloje të korruptuar .pst fotografi.

  • MS ScanPST vetëm mund të kontrolloni .pst file për integritetin. Nuk e tjera bëhen kontrolle nga ky program dhe për këtë arsye, ajo është në gjendje për të adresuar këto karakteristike çështjet e Outlook depo si shërim të tejmbushur 2GB .fotografi pdt.
  • Ky software nuk është i dizenjuar për t'u marrë me detyra shtesë, si i mbrojtur me fjalëkalim .shërim pdt ose shërim të fshihet gabimisht mesazhe email.

E saj kryesore në disavantazh edhe pse është e fshehur në shumë parimin e programit’s operacion. MS ScanPST .fotografi pdt shërim procesi është i bazuar në strukturën e file burim i Outlook’s dosjet personale. Kjo do të thotë se në mënyrë që të riparimi i një të korruptuar .pst file ky program shkon vetëm nga file’s kokë (një pjesë e dosjes, ku informata themelore për të gjithë personal folders file është ruajtur). Në qoftë se .pst file’s e të dhënave nuk përputhet me informacionin në kokë, të dhënat do të fshirë thjesht nga programi. Gabimet “riparuar” në këtë mënyrë mund të bëni .pst file struktura undetectable, duke shkaktuar Outlook për të gjeneruar mesazhet e gabimit si në vijim: “File xxxx.pst nuk është personal folders file”.

Nëse ju jeni ende duke shkuar për të provoni MS ScanPST, ne fuqimisht rekomandojmë krijimin e një kopje rezervë të dosjet personale file.

Si shkon duke thënë, nuk’s nuk ka gjë të tillë si një drekë falas. Outlook Magjistar Shërim nuk është pretenduar të jetë një të lirë .shërim pdt mjet. Kjo .riparim pdt mjet është e shpërndarë si shareware. Në kthim, ajo mund të mburremi të gjerë funksionalitetin, kryerjen e të dyja themelore (si rimëkëmbjen e-mail, kontaktet, detyrat, shënime, etj.) dhe detyra shtesë (si shërim e mbrojtur me fjalëkalim .pst fotografi). Duke përdorur një numër të rimëkëmbjes algoritmet e këtij software-i vë së bashku dhe e ruan ashtu si shumë të shpërndara thërrimet e informacionit që është e mundur, fjalë për fjalë riparimin korruptuar .fotografi pdt.