E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mund Recovery Magjistar riparim 2GB pst fotografi të vjetër të Outlook në format?

Ne përshkruajnë mundësia e riparimit 2GB pst fotografi (pdt të tepërt fotografi) me Recovery Wizard dobi nga konvertimin fotografi pdt të vjetër të Outlook në format të ri Unicode pst format.

Po, Recovery Wizard mund të vërtetë të riparimi 2GB pst fotografi të vjetër të Outlook në format. Ne’do të bëj disa komente për të shpjeguar.
Versionet E Microsoft Outlook 97-2002 kufizojë madhësinë e dosje personale fotografi (.pst) dhe offline dosje fotografi (.ost) të dy gigabajt hapësirë në disk. Nëse një i ri ose i ndryshuar pika rrit madhësinë e fajllit për më shumë se 2GB, atëherë bëhet e pamundur që të përdorin të ashtuquajturat pdt të tepërt ose ost dosje. Ky problem është quajtur 2GB pst file problem.

Duke filluar me Outlook 2003, programi mbështet fotografi pdt e 2GB dhe më të mëdha. Kjo u bë e mundur në sajë të zbatimit të formatimit Unicode në fotografi pdt. Megjithatë, lëvizur në një version modern i Outlook është e nevojshme, në mënyrë për të krijuar një pst skedë të re, pasi që një metodë për konvertimin e, përditësimi i, ose transferimin e të dhënave nga vjetër Outlook 97-2002 dosje personale fotografi nuk është dhënë. Kjo, si dhe problemin e pdt të tepërt fotografi, është shumë e lehtë për të zgjidhur me ndihmën e konvertimit PDT duke përdorur Outlook Rimëkëmbjes Wizard.

Duke përdorur Outlook Rimëkëmbjes Wizard për Riparimi 2GB Pst Files dhe Convert PDT Fotografi në Outlook 2003 format

Në fakt, ndreqim një fotografi PDT - një pdt të tepërt fotografi - gjithashtu arrin në konvertimin e file PDT në formatin Unicode. Filloni Outlook Rimëkëmbjes Wizard dhe të kryer hapat e mëposhtëm:

  1. Duke përdorur dialogun, në “Burimi PST file” fushë specifikoni një dosje personale të përpunuara. Ajo mund të jetë ose një të tepërt 2GB pst file ose të përdorshëm pst fotografi e formatit të vjetër, cilat duhet të jenë të konvertohet për përdorim në MS Outlook 2003-2010.

    E rëndësishme: Para se të shërohen, ose të kthyer në një skedar pdt nuk’t harroni të bëni një kopje rezervë.

  2. Si parazgjedhje, fiks pst file është ruajtur në dosjen e njëjtë si origjinale pst me emrin e file maskë “riparuar-[emrin e pst file burim].pst”. Për të ndryshuar vendndodhjen, përdorni Shfletoni dialog.
  3. Pas të gjitha hapat e magjistar, ju do të riparojë 2GB pst file. Si rezultat i fiksimin/konvertimin e file pdt të gjitha të dhënat e (e-mail, kontaktet, etj.) janë zhvendosur në Unicode pst dosje. Për të filluar, ajo do të duhet të jenë të lidhur me MS Outlook.