E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

A ka Shërim Outlook Magjistar për të bërë të mundur që të shërohen fshihet email?

Ky artikull përqendrohet në faktin se Outlook Magjistar Shërim nuk është vetëm një skedar pdt mjet riparim, por edhe mund të të shërohen fshihet email dhe të tjera gabimisht fshihet fotografi pdt të dhënave (kontaktet, shënime, shënimet në kalendar).

Me të vërtetë, Outlook Recovery Wizard është një universale riparim pdt mjet. Me një program që ju mund të kryejnë dy operacione: riparimi pdt dëmtuar dhe ost fotografi, si dhe undeleting email cilat kanë qenë gabimisht e shuar.

Si mund të Shërim Outlook Magjistar të shërohen fshihet email?

Si parazgjedhje, një fshihet MS Outlook objekti, qoftë ajo të jetë një e-mail ose tjera pst të dhënat element (kontaktet, shënime, kalendari hyrje) është lëvizur për Fshihet Artikuj dosje, cila është e vendosur në të njëjtin skedar. E Fshihet Artikuj dosje shërben, me analogji me Microsoft Windows, funksioni i Recycle Bin; kur ju fshini mesazhe, Outlook nuk ka hequr ato fizikisht, por vetëm që shënon zonën e paraqesin si të papërdorura. Duke Përdorur Outlook Magjistar Shërim, ju keni mundësinë për të të shërohen fshihet email, cilat kanë qenë gabimisht e pastruar nga Deleted Items dosje. Ju vetëm mund të undelete-mail me Outlook Magjistar Shërim në ato raste kur pst file nuk’t ishin kompakt.

Çfarë është një kompakt pst file?

Me të zgjeruar përdorimin e një dosje personale file, e madhësia e pst file nuk mund të korrespondojnë me volumin e të dhënave që përmban në fakt. Kjo mund të shpjegohet nga sasia e madhe e hapësirës së rezervuar për të fshirë pst të dhënat. Funksioni i compacting një pst file është përdorur për të pastruar zona të tilla nga e dosje personale file. Compacting një pst file e bën të mundur për të të reduktuar pst file size, dhe tkurren pdt, nga ana e, do lirë deri hapësirë në hard drive tuaj. Pas compacting e pst file, nuk ka asnjë mundësi të undeleting email dhe të dhëna të tjera.

Për të shërohen fshihet email në Outlook Shërim Magjistar ju mund të procesit plotësisht e padëmtuar dosje personale fotografi nga versionet Outlook 97-2007. Pas përfundimit të përpunimit të të, të gjitha të gjetur dhe të undeleted email (kontaktet, shënime, shënimet në kalendar, etj.) përsëri do të jetë e vendosur në Deleted Items dosje.