E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

A ka një analog Outlook Rimëkëmbjes Wizard e një shikues PDT?

për të parë përmbajtjen e file të korruptuar?

Ky artikull përshkruan aftësitë e Outlook Rimëkëmbjes Wizard si një i lirë shikues pdt. E shikues pdt ndihmon për të përcaktuar se çfarë të dhënat e shërbimeve do të tërheqjes nga korruptuar pdt dosje.

Për lehtësi të përdoruesit të Shërim Outlook Magjistar, aftësia për të parë strukturën e një pdt file është zbatuar. Kjo është bërë aq e përdoruesit, para shërim, ka mundësi për të parë pst file struktura, si dhe përmbajtjen e dosje Outlook, dhe të përcaktojë se çfarë të dhënash nga një korruptuar pdt file mund të mbulohen nga programi. E shikues pdt është në dispozicion në hapin e tretë e Magjistar Shërim. Domethënë, pas mundësitë për shërim të pdt janë dhënë në hapin e parë (origjinal pst file, file output format) dhe analiza e korruptuar pdt skedë është kryer në hapin e dytë.

Duke parë skedarin origjinal PDT është si shikimin e të dhënave në Microsoft Outlook. E shikues pdt Dritarja është e ndarë në tri fusha. Anën e majtë tregon pst struktura - dosjet Outlook gjetur. Numri pranë emrit directory tregon numrin e artikujve në directory. Në listën dosjet Outlook është e mundur për të lëvizur dhe për të zgjeruar drejtoritë në qoftë se ato përmbajnë subdirectories. Gjërat në dosjen e zgjedhur janë shfaqur në të drejtën e sipërme e shikues pdt dritare. Përmbajtja e artikujve veten (p.sh., tekstin, e-mail) janë në më të ulët të drejtë.

Ju lutem vini re se demo version të Outlook Shërim Magjistar tregon përmbajtjen e mesazheve dhe sende të tjera Outlook vetëm për disa sekonda dhe pastaj mbyllet pika shikimi i zonës. Kjo kohë është mjaft e mjaftueshme për të parë se çfarë informacioni do të shikohet nga korruptuar pdt dosje. Demo version gjithashtu rimëkëmbet një numër të kufizuar të artikujve nga çdo dosje Outlook.

Analoge për shikimin strukturën e dosjeve pdt, Outlook Recovery Wizard mund të shfaqin përmbajtjen e shkëputur dosjet (ost fotografi). Kjo veçori e programit do të jetë e dobishme në rastet kur nuk është e mundur për të lidhur në MS Exchange Server. Për shembull, ndërsa në një udhëtim biznesi, ju urgjentisht nevojë për të gjetur një kontakt, dhe ju nuk’t kanë qasje në Internet. Në këtë rast, në ndihmë vijnë aftësive të Shërim Outlook si një Magjistar shikues pdt.

Por nuk’t harrojmë se qëllimi kryesor i Shërim Outlook është Magjistar për të riparuar dhe convert pst fotografi. Prandaj, funksionalitetin e një utility si shikues pdt është disi e kufizuar. Por gjëja kryesore është që Recovery Wizard ndihmon për të riparim pdt fotografi në mënyrë që të rifillojë të punojnë të qetë me MS Outlook.

Ky artikull përshkruan aftësitë e Outlook Shërim Magjistar si një shikues pdt. E shikues pdt ndihmon për të përcaktuar se çfarë të dhënave të shërbimeve do të rifitoj nga pst korruptuar file.