E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Politika E Fshehtësisë

Softueri i importit të Outlook (outlookimport.com) Politika E Fshehtësisë

Softueri i importit të Outlook (outlookimport.com) qëndrimet privatësinë e përdoruesit si një prioritet jetik. Si pasojë ne të veprojë një Politika E Fshehtësisë për të mbrojtur të drejtat dhe interesat e klientëve tanë.

Mbledhja e informacionit

Softueri i importit të Outlook (outlookimport.com) do të mbledhë informata themelore nga ju kur ju regjistroheni në faqen e internetit, aktivizoni softuerin, plotësoni një formular apo të blerë një produkt apo shërbim nga ne. Shembuj të informacionit që ne mbledhim të përfshijnë emrin tuaj, adresë e-mail dhe adresa dhe kontakti fizik informacioni ku ofrohet. Ju mund të vizitoni OutlookImport.com anonime.

Mbledhja e informacionit në ngjarjen e OutlookImport Dështimi për procesin Klienti Skedar

Në rast nuk ka gjasa që OutlookImport nuk është në gjendje për të kryer një riparim file / import / eksport, Ne shprehimisht rezervojmë të drejtën për të kërkuar dhe për të marrë një kopje të dosjes burim ku konsumatori na njofton për një dështim të Outlook Import Software për të procesit, riparojë ose të shërohen file prekur. OutlookImport merr përsipër të mos ndajë asnjë skedar burimi të marrë nga klienti me asnjë palë të tretë dhe konkretisht nuk do të transmetojë ose zbulojë të dhëna pa lejen e shprehur me shkrim të dhënë nga klienti.

Përdorimi informacion

Ne mund të përdorim informacionin që japin në një numër mënyrash. Kjo perfshin:
  • Personalizimit tuaj përvojën e përdoruesit kur vizituar faqen tonë të internetit, si rezultat i informacionit të dhënë në reagime të formave dhe të tjera të informacionit që ne marrim nga ju;
  • Për të bërë përmirësimet në faqen tonë të internetit dhe përvojën e përdoruesit për klientët tanë dhe vizitorët;
  • Për të bërë përmirësimet e shërbimit tonë të konsumatorëve kështu që ne mund të reagojë shpejt dhe në mënyrë efektive për nevojat e ju dhe klientët e tjerë;
  • Për përpunimin e transaksionit, në mënyrë që të përmirësohet blerjen e procesit dhe për të rritur sigurinë e konsumatorëve të tyre të dhënat financiare të. OutlookImport.com NUK do të shesë, shkëmbimi, transferimi ose të ndajnë me 3 palë në asnjë rrethanë, duke përfshirë informacionin i cili është si publike ashtu dhe private, tjera sesa për të shprehur nevojën për procesin e pagesës dhe të dorëzimit të produkteve dhe shërbimeve;
  • Për t'ju informuar ju nëse produkt i zhvillimeve dhe përditësime me email, duke përfshirë software updates dhe patches, si dhe periodike të kompanisë lajme. Ne të përfshijë të çabonoheni mundësitë në fund të të gjitha këtyre email;
  • Për përdorim në periodike promovime, gara, anketa ose karakteristika të tjera të OutlookImport.com website.

Informacionet E Mbrojtjes

OutlookImport.com vepron një shumëllojshmëri të masave të sigurisë për mbrojtjen e informacionit të dhënë online dhe offline.

Dhënia E Informacionit

OutlookImport.com NUK do të shesë, shkëmbimi, transferimi ose të ndajnë me 3 palë në asnjë rrethanë, duke përfshirë informacionin i cili është si publike ashtu dhe private, tjera sesa për të shprehur nevojën për procesin e pagesës dhe të dorëzimit të produkteve dhe shërbimeve. Kjo nuk përfshin besuar 3 partitë që ofrojnë mbështetje operative në funksionimin e OutlookImport.com website, normal kryerjen e biznesit tonë dhe dhënien e shërbimeve për konsumatorët, dhënë të gjitha këto besohet palët kanë pëlqimin dhe firmosën një marrëveshje konfidencialiteti. Ne ruajmë të drejtën për lirimin e informacionit ku tilla lirimin konsiderohet nga ne të jemi në përputhje me ligjin, për qëllim ruajtjen dhe sigurimin faqen tonë të internetit dhe zbatimin e faqes politikat, për të mbrojtur të drejtat tona dhe ato të të tjerëve, duke përfshirë pronën dhe sigurinë e të drejtave të. Ne gjithashtu mund të ditur jo-të identifikueshme për vizitorët tanë për të marketingut, advertizing dhe të tjera promovuese dhe qëllime të menaxhimit të.

Përdorin Cookie

Ne përdorim cookies.

E Palës Së Tretë Lidhjet

Ne mund të ofrojmë produkte dhe shërbime 3 ofruesit e palës në tonë, sipas dëshirës së. Ju këshillojmë të konsultoheni me privatësinë dhe të politikave të tjera të tilla 3 ofruesit e palës si të përshtatshme. Ne nuk kemi asnjë detyrim apo përgjegjësi për përmbajtjen, aktivitetet dhe politikat e tilla të 3-partiake, dhe ofruesit e shërbimeve të.

Kufizimi i Privacy Policy për të Aktiviteteve në Internet Vetëm

Politika e privatësisë është e aplikueshme vetëm për të dhënat e mbledhura në internet dhe nuk ka të bëjë me informacionin e dhënë në linjë.

Politikat E Tjera

Ju lutemi vizitoni seksionin e duhur të faqes sonë të internetit për informacion në faqen tonë të politikave të tjera, duke përfshirë:

Pëlqimin Përdorues

Ju pajtoheni me termat e Privacy Policy tonë duke vizituar faqen tonë.

Politika E Privatësisë Ndryshimet

Ndryshimet në Politikën e Privatësisë tonë do të jenë të postuara në këtë web faqe.

Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose çështje në lidhje me Politikën e Privatësisë tonë, ju mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin në kontaktet tona faqe.