E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Rishites tonë nga Vendi

Klientët tanë mund të blejnë software tonë nëpërmjet shpërndarësit më të madhe në Amerikën latine, Kinë, Kanada, Shtetet e bashkuara të amerikës dhe kështu me radhë. Në qoftë se ju preferoni për të porositur software tonë nga një reseller në vendin tuaj, ju lutem shikoni listën më poshtë:

CHINA

COGITO, themeluar në 2000, është një distributori kryesor software në Kinë. Ata janë duke synuar sigurimin zgjidhjet më të mira për klientët e tyre. COGITO korporatave ngushtë me mbi 2000 Rishites dhe kanë mbi 40,000 përdoruesit brenda Kinë, një pjesë e madhe e tyre janë nga agjencitë qeveritare, institutet arsimore dhe departamentet komerciale. Ata kanë vendosur marrëdhënie biznesi me shumë e lartë në botë 500 ndërmarrjet, për shembull: motorola, Simens ,Lucent-Alcatel ,etj.

kompani: COGITO SOFTWARE CO., LTD.
Adresa: Dhomë 5003,Guang Juan Da Sha, Nr 5 Guang Juan Zha, Hai Dian Qarkut, Pekin, Kinë 100081
Telefoni: +86(010)68421378 Faks: +86(010)68703469
Email: Daisy@cogitosoft.com
WEB Site: cogitosoft.com

Brazil, Meksikë dhe Kolumbi

Software.com.br është më e madhe braziliane software reseller me më shumë se 6,000 prodhuesit dhe më shumë se 100,000 produktet. Faqja jonë ka më shumë se 300,000 vizita në muaj dhe ne ofrojmë software për të përmbushur nevojat specifike të konsumatorëve. Klientët tanë mund të llogarisë me kushte të veçanta për të gjitha segmentet e tregut, ofrimit të shpejtë dhe çmimet konkurruese.

kompani: Software.com.br
Adresa: të. Francisco Matarazzo 404, i vendosur 302 Bardhë i ujit São Paulo , SP CEP 05001-000
Telefoni: +55 (11) 3665-8550
WEB Site: http://www.software.com.br

CANADA

themeluar në 2006, PayPro Global, inc. zhvillon dhe pret një zgjidhje eCommerce, ajo mbështet më shumë se njëqind monedhat, të gjitha kartat e kreditit të mëdha, dhe një shumëllojshmëri të gjerë të opsioneve të pagesës së. Kompania gjithashtu ofron software zhvilluesit shtet-e-artit-licencimit, aktivizimi, dhe anti-piraterisë të mbrojtjes për kërkesat e tyre.

kompani: PAYPRO GLOBALE, INC.
Adresa: 250 Lindja Mall, Suite 1117, Toronto, Ontario, M9B 6L3, Kanada
Telefoni (është falas) : + 1-866-933-4313, (ndërkombëtar) : + 1-646-873-6857
Faks (është falas) : + 1-866-724-3925, (ndërkombëtar) : + 1-416-981-7818
Web Site: https://www.payproglobal.com