E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook-Thunderbird migrimit dhe transferimit mail duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar

Ky artikull përshkruan procesin për MS Outlook migrimit duke eksportuar tuaj korrespondencës elektronike me ndihmën e Outlook Eksportit Magjistar me pasuese Mozilla Thunderbird importit.

Është e vërtetë, natyrisht, që Mozilla Thunderbird mail klient ka një magjistar importit për mesazhet ( “Mjete” menu → “Import ...”), entries libër adresë, settings dhe filtrat nga postës klientët Outlook dhe Outlook Express. Por shumë përdorues ankohen se pas Thunderbird importit duke përdorur këtë magjistar, mesazhe me formatimin HTML janë thyer dhe mesazhi teksti shfaqet gabimisht. Prandaj ne kemi vendosur për të ofruar vetë metodën tonë përpjekur dhe provuar për Outlook-Thunderbird migrimi i e-mail, të cilat mund të jenë ndonjëherë në mënyrë pak më e komplikuar, por do t'ju kursejë nga këto vështirësi.

Si për të ekstrakt email nga MS Outlook

Hapi i parë është për ekstrakt email nga Outlook .format eml. Ky është një format universal, por ajo nuk është mbështetur nga ndërtuar në Outlook eksportit magjistar, prandaj ne do të përdorim Outlook Eksportit Magjistar të shërbimeve për të kryer këtë.

  1. Nisur Outlook Eksportit Magjistar.
  2. Në faqen e parë të magjistar, zgjidhni Personal Folders file nga të cilat ju dëshironi për të ekstrakt email, të specifikoni dosjen ku të nxjerrë fotografi do të vendoset, dhe si objektiv formatin e zgjedhur “EML – Outlook Express (RFC822)”.
  3. Prisni derisa program scans struktura të zgjedhura .pst file dhe pastaj të fillojë procesin për nxjerrjen e email.

Rezultati është se në directory e specifikuar, nuk do të jetë një grup e dosjeve të përputhen ato në Outlook, e mbushur me .eml fotografi.

Thunderbird EML importit

Ju mund të jetë i befasuar për të mësuar se në versionin bazë të Mozilla-s’s program, nuk ka asnjë Thunderbird EML importit mekanizmi, edhe pse në qoftë se ju dëshironi të ruani mesazhe në EML Thunderbird ju lejon të bëni në mënyrë. Ky kufizim mund të shmanget duke instaluar një add-on:

  1. Shkoni në faqen e internetit për ImportExportTools add-on (https://freeshell.de//~kaosmos/mboximport-en.html) dhe të shkarkoni një kopje me zgjerimin .xpi (plug-in është shpërndarë falas).
  2. Launch Thunderbird dhe instaloni shtesës ('Tools” menu →”Shtesa”, “Install ...” butonin). Pas instalimit është e plotë, Rinisja Thunderbird.
  3. në Thunderbird, lundruar në directory në të cilën ju do të donte të importojë e-mail porosi.
  4. Në “Mjete” menu →ImportExportTools “Importo të gjitha dosjet EML nga directory”, zgjidhni “vetëm nga directory” për të importuar vetëm fotografi EML që janë në directory, ndryshe “edhe nga subdirectories e saj” për Thunderbird EML importit nga directory e specifikuar dhe të gjitha subdirectories.
  5. Në dritaren e dialogut që shfaqet, zgjidhni dosjen që është përdorur për Outlook eksportit.

Tani, mesazhet kanë qenë të transferuara, dhe Outlook-Thunderbird migrimi procesi është i plotë. Është e këshillueshme për të marrë një vështrim në të importuar mesazhet vetëm për t'u siguruar që ata janë shfaqur të saktë. Megjithatë, çdo probleme janë shumë të rralla, pasi që sa më shumë mbështetje për EML Thunderbird është shumë e deri në detyrë.