E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook-Bat migrimit dhe transferimit mail duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar

Ky artikull përshkruan procesin për MS Outlook migrimit për Bat kur nuk është e mundur që të përdorin standarde Bat import wizard.

Për të lehtësuar procesin e MS Outlook migrimit, si dhe migrimi nga Thunderbird, Eudora dhe të tjera të postës programet, Bat-i ka një ndërtuar në magjistar për importimin e-mail dhe kontakte. E import wizard është një gjobë zgjidhje për ata që dëshirojnë të të transferuar email për Bat në një kompjuter të vetëm. Por çfarë duhet të bëni kur ju jeni të emigrojnë në mes të dy pakoordinuar kompjuterë, për shembull, një zyrë PC me korporatave Outlook dhe një kompjuter në shtëpi me Bat instaluar? Në këtë rast, ju mund të të transferuar emailOutlook-Bat drejtim duke parë kryerja e një Outlook eksportit mesazhet tuaja të pasohet nga një Bat importit këto fotografi.

Si për të ekstrakt email nga MS Outlook

Hapi i parë është për ekstrakt email nga Outlook. Ky format nuk është e mbështetur nga Microsoft’s ndërtuar në magjistar për Outlook eksportit, kështu që ne do të përdorin Outlook Eksportit Magjistar shërbimeve në vend.

  1. Nisur Outlook Eksportit Magjistar dhe në faqen e parë të magjistar të zgjedhur .pst file nga të cilat ju dëshironi për të ekstrakt email, dhe tregojnë directory në të cilën ju doni fotografi të krijuara për të vendosur.
  2. Të vendosur “Formati Dalës” mundësi për të “EML – Outlook Express (RFC822)” modaliteti. Edhe pse Bat mbështet importit të .mesazhet msg, ne rekomandojmë duke përdorur standarde, provuar dhe e vërtetë .format eml.

    Si alternative – ju mund të zgjidhni “MSG – Mesazh Outlook” formati dalës dhe për të mundësuar të veçantë opsion “Eksportit fotografi MSG si RFC 822 text format eml“. Kjo do të kurseni mesazheve nxjerrë në fotografi e formatit eml me msg zgjatje.

  3. Prisni derisa program scans strukturën e .pst file dhe fillimi i procesit për të filluar për të ekstrakt email.
  4. Kontrolloni rezultati: e specifikuar në dosjen e tani duhet të përmbajë një grup e dosjeve përkatëse për strukturën dosje Outlook, dhe që i përmbajnë .eml fotografi. Fotografi me të .eml shtrirje por që nuk janë e-mail (kontaktet, kalendari dhe axhenda të hyra) mund të fshihen.

Të eksportuara e-mail duhet të jetë e shkruar në një disk, i lëvizshëm dhe të transferohet në një PC që ka instaluar Bat mbi të.

Si të ketë Bat importit .mesazhet EML

Tani mesazhet tuaja do të shtohet në bazën e të dhënave të Bat-mail mesazhet. Për ta bërë këtë nisur Bat dhe bëni si më poshtë:

  1. Shko në directory për të cilën ju doni të të transferuar email (sipas parazgjedhjes, pema Lista është në anën e majtë të Workspace). Kjo mund të jetë një nga drejtoritë para-instaluar (“Tool Inbox,” “Dalje”) apo ndonjë dosje përdorues.
  2. Në “Mjete” menu → “Mesazhet e importit” “Mesazh fotografi (.Msg / EML)” të përdorur dritaren e dialogut për të zgjedhur e-mail për Bat importit.
  3. Përsëritni hapat 1 dhe 2 në rend për çdo directory që ju dëshironi për të të transferuar email.

Pas importimin mesazhet që ju duhet, ju mund të verifikojë se si ata shikojnë në tuaj e-mail të ri të programit dhe kështu të përfundojë tuaj Outlook-Bat migrimi.