E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Duke përdorur Outlook Import Wizard për të Punuar me Unicode PST Fotografi

Një përshkrim i ruajtjes së të dhënave probleme me jo-Unicode PST fotografi në MS Outlook, si dhe në tiparet Outlook Import Wizard për të marrë pas të kthyer në Unicode PST (Skedari i Dosjeve Personale) fotografi.

Herët ose më vonë, përdoruesit e vjetëruara versionet e MS Outlook ndeshen me mangësitë e të ruajtjes së të dhënave në formatin e përdorur në Personal Folders fotografi në Outlook 97-2002. Në format të vjetër, gjithashtu i njohur si ANSI PDT, ka një kufizim në numrin e elementeve të (mesazhet) në çdo directory të 65,000 (ose 16,000, në qoftë se .pst file është krijuar nga një version të vjetër të Outlook), dhe, në përgjithësi, PST madhësia nuk mund të kalojë 2 GB. Duke filluar me 2003 version, Outlook ka një skedë të re format për ruajtjen mesazhe dhe të dhënat personale, cila është më shpesh të referuara si Unicode PST. Ajo mbështet Unicode karakter standarde dhe nuk ka kufizime në numrin e directory ose elemente PST madhësia.

Problemi kryesor kur të emigrojnë moderne versionet e MS Outlook është se nuk ka automatik metodat për convert PST ANSI fotografi në Unicode. Më të thjeshtë do të thotë të të kthyer në Unicode PST-noncompliant fotografi është për të krijo PST file inbox me Unicode PST mbështetje dhe pastaj të importoni informacione nga të dhënat e vjetra fotografi në to. Nëse për ndonjë arsye ju nuk jeni në gjendje për të bërë përdorimin e MS Outlook’s ndërtuar në funksionet për këtë detyrë (për shembull, ju keni vetëm një kopje rezervë të individit .mesazhet msg në dispozicion), pastaj mjet i mirë për mesazhin e-mail migrimi është Outlook Import Wizard, një të përshtatshëm dhe të besueshëm PDT mjet.

Ju mund të përdorni Outlook Import Wizard për të krijo PST file inbox (në “Të krijojnë file të ri PDT” modaliteti) dhe importit në ato fotografi MSG ose transferimin e-mail në një default PST file. Në këtë rast, PC juaj duhet të ketë Outlook 2003/2007 instaluar, dhe një dhe të ri Unicode PST file është krijuar automatikisht kur MS Outlook është nisur parë. Në mbështetje Unicode nga Outlook Import Wizard është e pa krahasuar, kështu që ju mund të jeni i sigurt që katalogun emrat dhe meta-të dhënave për mesazheve e-mail tuaj (dërguesin/marrësin emrat, të dhënat dhe kohën e dërgimit/marrjes, mesazhi temat, etj.) do të jetë bartur në mënyrë korrekte Unicode PST dosje.

Kur të vendosur për të rinovuar një file ekzistues PST, Outlook Import Wizard mbështet punuar edhe me të vjetër ANSI .fotografi pdt, të përdorura nga MS Outlook 97-2002, dhe të reja Unicode PST fotografi në MS Outlook 2003 dhe 2007. Në dritën e pritshme version të ri të Microsoft Office, është planifikuar gjithashtu për të shtuar mbështetjen për Outlook 2010 për Outlook Import Wizard.