E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Import Wizard kursyer kohë dhe përpjekje për importimin e-mail në MS Outlook

OutlookImport.com sot shpall Outlook Import Wizard, një aplikim që ju lejon importimin e të ruajtur .EML dhe .MSG e-mail fotografi të mbështetur klientët e-mail në Outlook Microsoft me lehtësi të shquar.

Importimin E-Mail Me Lehtësi Të Shquar

Një e-mail klient, është përdorur zakonisht si ruajtje e informacione thelbësore, duke përfshirë e-mail nga shokët, të afërmit, klientët dhe partnerët e biznesit, fotografi të rëndësishme dhe dokumentet. Humbja ose vidhosje deri në atë do të jetë të paktën jashtëzakonisht e pakëndshme, se’s pse një përdoruesi duhet të jenë shumë të kujdesshëm dhe të vëmendshëm për të importuar mesazhet në Microsoft Outlook. Por edhe që mund’t sigurojë rezultatin më të mirë të; për fat të mirë, nuk është një program që mund të – dhe kjo’s Outlook Import Wizard.

Emigrojnë Nga e Vjetra E-mail Klientit të Microsoft Outlook

Një mjet i zgjuar, programi është projektuar për të importuar .EML dhe .MSG fotografi në MS Outlook shpejt dhe lehtë, prandaj ajo merr shumë e thjeshtë për të lënë një të vjetër e-mail klientit të Microsoft Outlook. Programi mund të përfitojnë të dhënat e shërimit mjetet e përdoruesit, si ajo lejon për të mesazhet e importit rikthehet në MS Outlook, cila mund të jetë mjaft e ndërlikuar, pa Import Wizard Outlook. E besueshme algoritmi i punësuar nga aplikimi bën humbjen e të dhënave gjatë importit pamundur. Dhe çfarë’s më shumë, app kujdeset për përdoruesit’s sigurisë: kjo nuk’t ndërhyjë me skanim antivirus, që do të thotë se mesazhet mund të skanuar për viruse dhe sistemi mbetet i mbrojtur.

Import Strukturën e Dosjeve të Sistemit Fotografi

Outlook Import Wizard punon si eml2pst dhe converter msg2pst duke shfaqur ndërtuar në modul për fillor kontroll të integritetit. Kjo i lejon importin jo vetëm mesazhe, por edhe dosjet e bashkangjitur. Dhe në krye të saj të gjitha, Outlook Import Wizard ju lejon ruajtjen strukturën e file të sistemit në dosje, ndërsa importimin e-mail: pas krijimit të strukturës dosje në hard drive, përdoruesi zgjedh nivelin e sipërm dosje, dhe programi i importeve tërë strukturën dosje në MS Outlook.

Convert eml për pdt, të importojë postë elektronike në Outlook dhe shumë më tepër me Outlook Import Wizard.