E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Import Wizard mundësitë dhe Importimin e Modes

Mënyrat në Outlook Import Wizard: Ju duhet të Update ose Krijo PST Fotografi të Importuar në MS Outlook?

Ky artikull përmban një përshkrim të modes në Outlook Import Wizard për importimin e mesazheve nga EML të PST për përdorim me MS Outlook, si për të krijo PST fotografi të magazinimit, dhe pse një mënyrë apo tjetër mund të provojë të jetë e nevojshme.

Në faqen e parë të magjistar në Outlook Import Wizard, përdoruesi është kërkuar të zgjedhin një mënyrë për të mesazhet konvertimin nga EML të PST për të importit për Outlook MS. Më poshtë është një udhëzues i shkurtër për mënyrat dhe shembuj të përdorimit të tyre.

“Përdorimi default storage Outlook” modaliteti: EML të PST shtimi i mesazheve tuaj default PST file

Zgjedhja “Përdorimi default storage Outlook” kërkon që ju të keni Microsoft Office Outlook të instaluar në kompjuterin tuaj. Nëse ky është rasti,, Outlook Import Wizard automatikisht do të kërkoni për një PST dosje e vendosur në tuaj Storage Outlook, duke ju lejuar për të importuar e-mail direkt në default PST file. MS Outlook është e vendosur për të krijo PST (Skedari i Dosjeve Personale) fotografi automatikisht kur ai është nisur parë në PST dosje (C:Dokumente dhe SettingsPërdoruesLokale SettingsApplication DataMicrosoftOutlook në Windows XP). Kjo mënyrë është e rekomanduar për të filluar përdoruesit e MS Outlook dhe ata që përdorin një të vetme PST file për të gjithë të tyre e-mail. Nëse default PST file është e mbrojtur me fjalëkalim, pastaj fjalëkalimi do të duhet për të hyrë në një speciale dritaren e dialogut që do të shfaqet pas procesin e importit është nisur. Nëse opsioni “Zgjidhni Profilin që të importit e-mail” është i aktivizuar, Outlook Import Wizard përveç kësaj do të menjëhershëm ju për të zgjedhur importimin profilit. Ky funksion është e dobishme në qoftë se Outlook konfiguruar me disa Profilet e përdoruesve.

“Zgjidhni file jetimë PDT” modaliteti: një mënyrë për të përditësoni PST fotografi të ruajtura në vende të tjera

“Zgjidhni file jetimë PDT” mode është një mënyrë për të përditësoni PST fotografi që tashmë ekzistojnë, duke shtuar të reja me e-mail për ata me një EML të PST konvertimit. Nëse ky opsion është i zgjedhur, programi do të kërkojë që ju të specifikojë tashmë një file ekzistues PST (nëse keni nevojë për të krijo PST fotografi, shih më poshtë). Ky opsion është e dobishme kur ka më shumë se një PDT Storage Outlook enë që ju përdorni (për shembull, një të veçantë Personal Folders file për çdo përdorues) ose ju duhet të shtoni të reja mesazhe nga përditësimin një Arkivi PST. Nëse PST file të zgjedhur në “Shfleto” dritarja është e mbrojtur me fjalëkalim, ju do të duhet për të hyrë fjalëkalimin në fushën përkatëse në faqen e parë të magjistar para fillimit të procesit të kthimit në besim.

“Të krijojnë file të ri PDT”: një mënyrë për të krijo PST fotografi që janë krejt të reja

Konvertimet nga MSG dhe EML të PST mund të jetë kryer më parë duke marrë një moment për të krijo PST fotografi për detyrë. E ri PDT fotografi për Storage Outlook mund të jetë krijuar dhe të ruajtur në ndonjë vend, në ndonjë lokal disk ose lëvizshëm flash drive. Personal Folders fotografi janë universale të mesazhit të depove, pra Arkivi PST fotografi me kopjet e-mailin tuaj mund të jetë i përshtatshëm për të mbështetur deri të dhënat tuaja. Pasi ju të krijo PST fotografi, ju mund të përdorni ato në MS Outlook ose të zgjedhin për të përditësoni PST fotografi duke përdorur Outlook Import Wizard.