E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Çfarë është mënyra më efikase për të punuar me opsione të importit?

Mëso se si presets configurable e settings Outlook importit mund t'ju ndihmojë të kurseni një marrëveshje të mirë të kohës kryerjes EML të PST konvertimet. Përdor këtë EML converter PDT më efikase nga tani e tutje, duke përdorur grupe preconfigured të cilësimet të përshtatura për detyra të veçanta.

Outlook Import Wizard është një efikas EML converter PDT me fleksibël settings Outlook importit

Nëse ju përdorni Outlook Import Wizard shumë për të transferimin e-mail mesazhe të llojeve të ndryshme në Outlook PST fotografi, trajektorja tuaj të përditshme operacionet do të jetë një shumë të arsyeshme, gjë për të bërë. Disa migrime email kërkojnë shumë i thjeshtë EML të PST konvertimit, ndërsa të tjerët mund të kërkojë më shumë kontroll dhe opsionet të tjera të mbështetura nga programi. Pra, nëse ju të kryer dy ose më shumë tipike transfertat e-mail mjaft shpesh, ju mund të përfitojnë nga programi’s standard mbledhjen e presets – që është, kombinimet e ndryshme settings Outlook importit që mund të ngarkohet me shpejtësi për të kursyer kohë gjatë procesit të importit.

Vendosur standarde të presets përfshin kombinimet në vijim: Të parazgjedhur, Importojë fotografi Bat .MSG, Importi Email i klientit Unix email, Fotografi të importit e softuerit MAC OS email. Këto opsione pasqyrojnë më tipike përdoruesit detyrat përmbushin duke përdorur Outlook Import Wizard.

Presets ndihmojë ju konvertojë EML të PST në mënyrë më efikase dhe të kursyer kohë

skenarë të ndryshëm konvertimit të përfshijë të ndryshme cilësimet e importit. Listë e para-zgjedhur opsionet për çdo paraprakisht mund të shikohet nga zgjedhja e një vonese të paravendosur dhe duke klikuar “Aplikoni” butonin. Programi automatikisht do të konfigurosh e saj cilësimet e importit sipas aktualisht të përzgjedhur paraprakisht. Provoni zgjedhjen e ndryshme presets të shihni ndryshim në zgjedhur opsionet. Duke përdorur një paraprakisht nuk’t do të thotë që ju nuk mund të ndryshoni cilësimet e importit – ata janë thjesht një mjet të çastit përzgjedhje të opsioneve optimale për të zgjedhur migrimi-mail skenar. Pasi ju’ve zgjedhur nevojshme paraprakisht, të vazhdojë për hapin e ardhshëm të magjishëm si zakonisht. Çdo Skedari EML e MSG fotografi do të jenë të përpunuara sipas paraprakisht e keni zgjedhur.

Outlook Import Wizard është një i fuqishëm EML converter PDT duke ju ofruar një sërë e-mail mundësitë e migracionit, si dhe një aftësi për të zgjedhur në mes të katër para-konfiguruar vendos të importit të cilësimet e që do të masë të madhe të lehtësuar procesin për përdoruesit e papërvojë dhe për të shpëtuar një marrëveshje të mirë të kohës suaj në rast se ju përdorni programin në një bazë të rregullt.