E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Çfarë lloje të të dhënave Outlook nuk Shërim Outlook Magjistar shërbimeve të shërohen?

Ky artikull flet për llojet e E të dhënave Outlook Rimëkëmbjes Wizard mund shërohem. Vëmendja është përqendruar në faktin se Recovery Wizard rikthen postën si dhe të tjera pst-dhënat - kontaktet, shënime, kalendari të hyra.

Siç e dini, përveç postë, tjetër pst të dhënat - kontakte, shënime, Detyrat - është ruajtur në një skedar dosje personale. Sigurisht, emailet janë pjesa më e vlefshme e pst të dhënat, kështu që shumica e përdoruesve të përdorin PST software shërim në mënyrë specifike për rivendosur postën. Arsyeja është se humbja e pjesës tjetër të informacionit nuk është aq kritike; nëse është e nevojshme për të shërohen email, shërohen kontakte ose shënime, në kontrast për e-mail, kjo mund të bëhet nga kujtesa. Por zhvilluesit e Outlook Rimëkëmbjes Wizard besojnë se PST software shërim duhet të jenë të përshtatshëm dhe funksional, sa më lehtë për t'u përdorur, dhe pa proces intensiv i rindërtimit PDT. Prandaj, Outlook Recovery Wizard lejon përdoruesit për të automatikisht të shërohen email e tyre dhe të lidhura me të informacionin e ruajtur në një skedar pdt.

Me Outlook Magjistar Shërim, Outlook shërim të dhënave përfshin:

  • shërohet email dhe strukturën e dosjet-mail;
  • shërohet kalendari të hyra;
  • shërohet kontaktet;
  • shërohet shënime;
  • shërohet detyrat;

Teknologjia e rindërtimit pdt fotografi në Recovery Magjistar e bën përdorimin e algoritme disa shërim. Kjo i lejon program jo vetëm për të shërohen të dhënave Outlook, por për të rivendosur shumën maksimale të mundshme të këtyre të dhënave dhe pronat e saj. Për shembull, rivendosjen e postës përfshin jo vetëm ruajtjen e mesazheve elektronike (dhe attachments) në PDT re, por edhe rivendosja e pronave të tyre - objekt, për, nga, cc, data, etj - dhe si rezultat i restaurimit pst të dhënat është një e re dosjet personale fotografi. Outlook Rimëkëmbjes Wizard mbështet shërim të dhënave për versionet Outlook 97-2007, si dhe Microsoft Exchange (ost fotografi) versionet 5.0, 5.5, 2000 dhe 2003.

Paralajmërim! Perpara se te fillosh Outlook shërim të dhënave, të bëjë një kopje rezervë të PDT ose file OST të.