E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Pse ka Grupet e opsioneve për "Attachments" dhe "madhësia e skedës"? Si mund ta Mbani mia Attachments E-mail në Outlook-Compatible fotografi PDT?

Pse Ka Grupe të Opsioneve për “Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit”? Si Mund Ta Mbaj Tim Për E-Mail Attachments në Outlook-Fotografi PDT Compatible?

Përshkrimi i opsioneve në Outlook Import Wizard në “Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit” opsion grupet që vlejnë për EML bashkangjitje fotografi gjatë importit, si dhe se si ato mund të përdoren për të importuar fotografi të reduktuar PST madhësia e skedarit.

Përdorni “Opsionet” butonin në faqen e dytë të magjistar për të parë cilësimet shtesë për Outlook Import Wizard. Ne do të jetë në kërkim në cilësimet për “Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit“, të cilat mund të përdoren si filtra për të kufizuar madhësinë e skedarëve që janë transferuar, kështu që shërbejnë për reduktuar PST madhësia e skedarit, ose bllok të bashkëngjitni skedarë nga të qenit të emigruar mbi.

  • Duke përdorur cilësimet për “Të bashkëngjitni skedarë“, përdoruesit mund të kontrollojë procesin e importimit të bashkëngjitni skedarë; mesazhin dhe EML bashkangjitje dhe MSG fotografi janë ku e informacionit që duhet të importuara është ruajtur. Si parazgjedhje, e “Të bashkëngjitni skedarë” opsion është vendosur për të “Importuar të GJITHA eml fotografi“, me fjalë të tjera, për të importit të PDT file çdo hyrje e-mail file. Nëse ky opsion është për të vendosur “Kalo eml fotografi që përmbajnë të bashkëngjitni skedarë“, pas migrimit në MS Outlook të bashkëngjitni skedarë do të mungojë: për të importuar, programi do të bllok të bashkëngjitni skedarë dhe si rezultat, ju nuk do të keni importuar attachments në Outlook. E kundërta është e mundur, si dhe: që mesazhin e migrimit të Outlook të bashkëngjitni skedarë duhet të jetë i pranishëm, duke ofruar një mënyrë për të bllokojë email që përmbajnë vetëm tekstin.
  • Është e mundur që të përdorin “Madhësia E Skedarit” opsion për të kufizuar madhësinë e importuara file. Si parazgjedhje, filtri është i vendosur për të “E pakufizuar“, do të thotë se nuk ka asnjë kufizim për madhësinë e dosjeve që do të jenë të përpunuara nga converter. Duke përdorur opsionin “Kalo fotografi më i madh se (Mb)“, ju mund të vendosni në të maksimumi file size në mb, dhe programi do të bllokojë email me një madhësi më të madhe se vlerën e dhënë. E-mail me një madhësi më pak se vlerën e dhënë do të importohen, pavarësisht nëse kanë apo jo një të lidhura bashkangjitje, duke e lejuar ju që të ruani të gjitha këto mesazhe dhe attachments në Outlook.

E “Të bashkëngjitni skedarë” dhe “Madhësia E Skedarit” opsionet e lejuar me përjashtim të një mesazhi, nëse ajo ka një e-mail të mëdha bashkangjitje, duke e lejuar ju për të krijuar një PST kompakt dosje. Filtrim nga mesazhet me të bashkëngjitni skedarë shërben edhe për të mbrojtur Outlook nga reklamat e-mail dhe spam, të cilat shpesh mund të shkaktojë probleme në qoftë se ato përmbajnë një të pasigurt bashkangjitje brenda. Në sajë të sistemit të filtrave në Outlook Import Wizard, kur ju e importit postën tuaj në Outlook të bashkëngjitni skedarë (ose prania e tyre ose mungesa) mund të përdoret si kriter për ndarjen e mesazheve në grupe.