E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Vetëm Outlook profilin e albumit mund të përdoret. Mund’t krijoni një të ri .pst ose të përdorni jetimë një. Outlook 2000 në Internet Mail only Mode

Pa marrë parasysh se çfarë opsione të zgjedhim (default jetimë pdt ose), aplikimi kthen mesazh nuk mund të të krijuar një të ri pdt dhe unë kam për të siguruar që shkruajnë është në dhe/ose tashmë keni hyrë në – dhe kjo patjetër që është – Unë’m regjistrohet si Administrator dhe jam duke krijuar pdt në D:\shërim me të drejta të plota dhe 47Gb hapësirë në disk në dispozicion. Kam Microsoft Outlook 2000 Standard Edition instaluar. Unë kam qenë në gjendje për të drejtuar programin tuaj në zgjedhjen e “përdorimi default storage outlook” opsion i cili rikthehet ajo. Kështu që unë mendoj se në programin tuaj punon jashtëzakonisht të mirë.

Outlook 2000 është instaluar në Internet Mail Vetëm mode, ajo thyen Zgjatet MAPI kështu reja .pdt krijimit dhe përdorimin e të veçantë .pst file mode nuk mund të ekzekutohet. Ju keni dy mundësi në këtë rast:

  • Ndryshuar Outlook instalimi mode nga Internet Mail Vetëm (IMO) për Korporatave Workgroup (CW).
  • Një tjetër opsion është për të përmirësuar në një version më vonë të Outlook.

SHËNIM: Kur ju ndizni nga Internet Mail Vetëm të Korporatave Workgroup instalimi Outlook, informacioni që përmbahej në tuaj të vjetër Internet Mesazhimi Access Protocol (IMAP) llogari nuk është transferuar në kartën tuaj të instalimit të reja. Ju duhet të backup të gjitha IMAP email para për të ndryshuar Outlook Instalimit lloji. Para ju kthyer në postën tuaj të sistemit nga Internet Mail Vetëm për të Korporatave Workgroup, kopjo përmbajtjen tuaj dosjet IMAP me një të ri dosje personale në kompjuterin tuaj, ndërsa online tuaj IMAP llogari.

Ndryshimi i Instalimit të Tipit mes IMO dhe CW

Për të ndryshuar instalimit lloji nga IMO për CW, ndiqni këto hapa:

  1. Drejtuar Microsoft Outlook
  2. Mjete menu, klikoni Opsionet
  3. Të Postës Tab, klikoni Rikonfiguruar Mail Mbështetje
  4. Shërbim E-mail Opsionet faqe, klikoni për të zgjedhur mail mbështetje opsion ju jeni kalimi dhe kliko Tjetër
  5. Lexoni mesazh paralajmërim dhe pastaj kliko Po
  6. Outlook do të mbyllet. Filloni Outlook përsëri.
  7. Windows Installer do të fillojë dhe të instaloni kërkohet fotografi

Ndiqni installer drejtime për të vazhduar kalimi.