E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Netscape për Outlook Import-Mail

Mund të software tuaj importi i vjetër Netscape 7.2 - mail në Outlook 2010? Ajo duket se nuk ka asnjë mënyrë e lehtë për të bërë atë. E vetmja zgjidhje që unë mund të gjej ishte shumë e mundimshme: 1) Convert tim Netscape 7.2 mesazhet në një të vjetër Netscape 4.8 format (Kjo merr një makinë të vjetër për të ekzekutuar). 2) Import në Outlook Express (gjithashtu merr një makinë të vjetër, por jo aq e vjetër sa hap #1. 3) Migrojnë në Outlook 2000 (edhe në një makinë të vjetër). 4) Eksporti si *.Fotografi PDT. 5) Importi *.PST fotografi në Outlook 2010 (në makinë të re). Pra, me emra të skedarëve të duhet për të shkuar nga: *.MSF –> *.SNM –> *.DBX –> *.PST –> Outlook 2010 Ky e mori gjatë gjithë ditës! (dhe 3 të ndryshme makina, dy prej tyre i vjetër) Unë mund të shoh pse software juaj është në mënyrë të vlefshme. Mund të ju ndihmojë software me ndonjë nga këto hapa? (Unë kam më shumë për të kthyer email).

Outlook Import Wizard projektuar për të importuar fotografi email ruajtur më parë nga klientët e tjerë email në .eml, .msg, ose .emls format. Ajo nuk është duke punuar direkt me palës së tretë aplikacionet mail. Pra, nëse ju mund të eksportit ose vetëm ruani email nga Netscape për formatet e mbështetur, atëherë ajo do të bëjë punë të.

Të shkurtër udhëzim se si të importojë email nga Netscape për Microsoft Outlook. Faza e parë është – ekstrakt email nga dosjet Netscape kuti postare dhe ruajtur ato.

E Netscape për Outlook import Procesi është afër e njëjtë si për Thunderbird: Lexoni si për të importuar email nga Outlook për Thunderbird.

Ku dyqanet email Netscape?

Çdo Netscape email dosje (Tool Inbox, Dërguar, etj.) është regjistruar në hard drive si çift e dosjeve – njëri prej tyre nuk kanë shtrirje në të gjitha (shembull: MESAZHE), e cila është file storage email në “mbox” format, dhe një me një zgjatje .MSF (shembull: INBOX.MSF), cila është indeksi (Mail Përmbledhje dokumentit) në dosjen email. Ju mund të përdorni tonë të lirë MBOX të EML Converter për nxjerrjen e email nga fotografi me asnjë vazhdim (nga kuti postare file). Atëherë ju mund të përdorni Outlook Import Wizard për të importuar të gjitha .Fotografi EML në Outlook ose PDT fotografi.

  1. Ju lutem shkarkoni Outlook Import Wizard dhe instaluar atë.
  2. Hapni Outlook Import Wizard programin e grupit të (Filloni – Outlook Import Wizard; ose Fillimin – Të Gjitha Programet – Outlook Import Wizard)
  3. Drejtuar Të lirë MBOX të EML Converter (ajo është e përfshirë në Outlook Import Wizard konfigurimit)
  4. Të shtoni fotografi kuti postare për programin lista e dhe nxjerrjen e tyre
  5. Run Outlook Import Wizard dhe pikë kryesore e vjetër, e cila përmban nën-dosjet me email nxjerrë dhe për të vazhduar me import-mail. Lexoni më shumë në lidhje eml importit për outlook.

Përgjigje: Unë e kam blerë tuaj të Outlook Import Wizard, dhe ai e bëri pikërisht atë që ju tha se do të. Kjo ishte më shpejt se parafytyruar të gjitha hapat e bëra më poshtë (me pengesa Microsoft paraqitur në çdo fazë të).