E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Tim antivirus të dyshuarit software tuaj në dërgimin e të fshehura e të dhënave.

P. Fshihet programit, sepse Kapersky Labs, deklaroi ajo gjeti file dyshimtë lidhur me këtë program – unë.e. dërgimin e të dhënave të fshehura. A mund të shpjegojë sepse unë me të vërtetë nevojë për këtë program për të punuar për mua dhe tani.

Destinacioni magazinimit - Default Outlook Ruajtjen e zgjedhur.

Kasperskiy antivirus tregon paralajmërim.

Një. Kontrollet tona software për një version të ri çdo herë ajo ka filluar, dhe se sjellja ishte dyshuar nga antivirus tuaj. Ajo është vetëm të rreme pozitive të Kaspersky antivirus.