E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

MBOX të EML Converter – Të lirë eml extractor

Mbox të EML Converter – ekstrakt email nga mbox dhe mbx fotografi kuti postare e thunderbird eudora rrethim. E lirë mbox të eml konvertimin e shërbimeve për të mbështetur .mbox dhe .mbx fotografi kuti postare e Thunderbird, Eudora, Rrethim dhe të tjera formate të kutia postare.

Ju lutem vini re se ne kemi përditësuar Converter MBOX me funksione të reja dhe ndërfaqe. Ajo është më e fuqishme tani! Lexoni më shumë në lidhje MBOX të EML Extractor të rejat.

Mbox të Eml Converter është mjet i veçantë i cili ka për qëllim të nxjerrjen e email nga fotografi kuti postare e Mozilla Thunderbird, SeaMonkey, Eudora, Rrethim dhe klientët e tjerë email.

MBOX të EML Converter

Shumë klientët e-mail ende nuk’t kanë një email funksion të eksportit që do të eksportit e-mail në një formë të kuptueshme nga Outlook Express ose Outlook Microsoft. Mbox të Eml Converter mund të jetë ndihmë e madhe në procedurën e migrimit. Për mostra: kjo është mënyra më e mirë për të eksportuar të gjitha emailet e një Thunderbird tool inbox të eml fotografi, një skedar në e-mail. E extractor mbox të përfshira në Outlook Import Wizard setup, por mund të jetë shkarkuar dhe të përdoret si mjet i pavarur. Mbox2Eml nuk’t duhet moduleve shtesë për të instaluar, vetëm shkarkoni dhe të drejtuar MBOX të EML Converter, zgjidhni mbox file që dëshironi të konvertohet dhe të zgjidhni vendin ku nxjerrë eml fotografi duhet të ruhen. Programi do të fillojnë konvertimin fotografi, dhe konvertimit të hyni, do të jetë e mbushur me përpunimin e mesazheve. Të gjitha të bashkëngjitni skedarë gjithashtu do të konvertohet në rast të bashkëngjitni skedarë janë të ruajtura brenda kutia postare, origjinale dosjen mbox mbetet i pandryshuar.

Si për të mbox import fotografi në Outlook ose Outlook Express?

Si për të eksportuar Mozilla Thunderbird-mail për Outlook Express ose Outlook MS? Para se të email importit për Outlook ose Outlook Express, Thunderbird kuti postare duhet të konvertohet në fotografi EML. Edhe pse Mozilla Thunderbird është një popullore klient email, ka njerëz të cilët kanë nevojë për të kaloni prapa në Microsoft Outlook Express ose Outlook Microsoft. Mozilla Thunderbird-i ruan të gjitha të dhënat personale të përdoruesit, të tilla si email letra, libra adresa, fjalëkalimet, zgjerimet, temat dhe përcaktimet në një përdoruesi të veçantë profilit. Të saj të ruajtura jashtë programit tuaj dosje për ta bërë atë më të lehtë për të përmirësuar pa u rrezikuar nga humbja e të dhënave. Default Patch për Thunderbird Profilin e Përdoruesit:

C:\Dokumente dhe Settings<Windows Emrin E Përdoruesit>\Application DataThunderbirdProfilet<Emri i profilit>\

ose

C:\PërdoruesitUserAppDataRoamingThunderbirdProfiles<SIMBOLET të rastit>.default\Mail\<EMRI I PROFILIT>\

Të gjitha mesazhet e-mail për Thunderbird llogari janë të ruajtura në një subdirectory quajtur pas mail server. Për shembull, nëse ju keni një Yahoo POP llogari ajo do të krijojë një pop.yahoo.com subdirectory në Mail dosje. Të gjitha mesazhet do të ruhen në të posaçme postare fotografi me dosjet emrin dhe asnjë file extension quajtur fotografi mbox. Për shembull, inbox folder do të quhet “Tool Inbox.”. Në qoftë se ju keni Outlook Import Wizard instaluar, hapni programin grup dhe se ata e ekzekutojnë shkurtore “MBOX të EML Converter“. Nëse ju nuk&#8217;t kanë Outlook Import Wizard instaluar, shkarkuar e pavarur Email Extractor MBOX dhe drejtuar atë.

Për të gjetur saktë patch për postare ruajtjen ju mund të drejtuar Thunderbird software, shtypni “Mjete” në menynë kryesore, pastaj “Cilësimet E Llogarisë…”, zgjidhni “cilësimet e serverit” pika. Aktuale email magazinimit është deklaruar në “Directory Lokale” fushë.

Zgjidhni kutinë Postare File (mbox për nxjerrjen e file):

Klikoni “Zgjidhni File” button dhe zgjidhni mbox file që dëshironi të konvertohet (Inbox për mostër). Programi hap default profilet Thunderbird directory.

Ju duhet të zgjidhni dhe të hapur profilin dhe pastaj Mail dosje, pastaj e hapur llogari directory për të hyrë në fotografi mbox. Ju mund të kenë nevojë për të vendosur “Fotografi të tipit” mundësi për të “Të Gjitha Dosjet” në përzgjedhjen dialog file, pasi Thunderbird fotografi mbox nuk&#8217;t kanë një zgjatje.

Ekstrakt Email Nga Përzgjedhur Kutia Postare

Kutia postare skedar është zgjedhur dhe tani ju duhet të zgjidhni dosjen ku eml fotografi do të ruhen dhe pastaj të fillojë procesi. Shtypni “Ekstrakt Email” button dhe zgjidhni dosje bosh ku programi duhet të ruani email nxjerrë. Ju mund të krijoni një dosje të re dhe pastaj të përzgjidhni atë si një objektiv për fotografi eml. Programi do të fillojë nxjerrja dhe të gjithë hapat do të shfaqet në përpunimin e identifikohu.

Importit Eml Fotografi Në Outlook Pst

Outlook mund&#8217;t importit eml fotografi direkt, ju duhet mjet të veçantë të tilla si Outlook Import Wizard për të importuar fotografi eml në Outlook. Outlook Import Wizard do të bëhet e punës në disa hapa, ajo mund të importuar fotografi eml dhe msg sipas strukturës dosjet. Nëse ju shpëtuam fotografi eml nga MAC OS (Rrethim për mostra) ose sistem Unix, ju mund të mundësojë të veçantë preprocessing opsion që do të konvertohet email dhe importimin e tyre në Windows bazuar encoding. Shkarkuar, instaloni dhe të drejtuar Outlook Import Wizard, zgjidhni skedar pdt, Outlook profilin e albumit ose e re të email importit, të vendosur opsionet e duhura dhe përzgjidhni kryesore directory të cilat dyqane fotografi eml, pastaj të fillojë të importuar. Ju vizitoni në internet faqen e mësimit për më shumë informacion.

Të Importuar Fotografi Eml Në Outlook Express Dbx

Outlook Express mund të lexoni në formatin eml si një amtare e-mail. Në qoftë se ju dëshironi të importit të shumta eml fotografi në Outlook Express dosje, ju duhet të zgjidhni fotografi eml dhe terhiq zgjedhja për Outlook Express dosje. Express Outlook do të importuar fotografi eml për të ndarë me email dhe ju do të jetë në gjendje për të organizuar ato brenda klientit të postës.

Software arkivat e kemi bërë të plotë të sigurisë testet e Lirë MBOX të EML Converter. Të lirë MBOX të EML Converter është i pastër dhe i sigurt për të instaluar, ai është i dhënë me 100% Të Sigurt Çmimin.