E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

MailCOPA për Outlook

MailCOPA është e lirë klient email e cila është përdorur gjerësisht nga shtëpia, përdoruesit e korporatave dhe për të ndihmuar bankat e. Ajo mund të quhet si Outlook Lite pasi ajo është përmbajë të gjitha që ju duhet për rutinat e-mail. Një shumë të aftësive, të gjerë Anti-SPAM mbrojtje dhe imunitet nga sulmet e viruseve, e bëjnë atë një nga të fuqishme alternative për shumicën e të tjera, e-mail software.

Çfarë është MailCOPA? MailCOPA screenshot.

MailCOPA për Outlook Migrimit

Si për të lëvizur emailet tuaj nga klienti MailCOPA email tek Outlook? Ajo është thjesht.

Procesi përbëhet nga dy pjesë:

  1. Nxjerrja e email pako nga dosjet MailCOPA kuti postare;
  2. Importimi i email nxjerra MailCOPA në Microsoft Outlook;

MailCOPA dhënat e nxjerrjes:

Së pari ju duhet të gjeni se ku MailCOPA ruan email. MailCOPA e-mail klient është duke përdorur fotografi standarde mbox për të ruajtur e-mailit korrespondencë. Magazinimit postës mund të gjendet në mënyra të ndryshme. MailCOPA ruan të dhënat email në directory veçantë by default.

për Windows 95, 98 dhe une:

C:program FilesMailCOPAdata

për Windows 2000, 2003 dhe XP:

C:Dokumentet dhe SettingsAll UsersApplication DataInterVationsmailcopa

Për Windows Vista dhe Windows 7:

C:ProgramDataInterVationsMailCOPA

Ju mund të gjeni vendndodhjen e saktë të dosjeve tuaj kuti postare duke shkuar të MailCOPA menu konfigurimit, seleksionim vendosur preferencat dhe do të Parametrat globale faqe. E Path Data fushë përmban rrugën e saktë në dosjen e MailCOPA email magazinimit.

MailCOPA storage email Vendndodhja

Zgjidhni MailCOPA rrugën e të dhënave dhe kopje atë për përdorim në të ardhmen

Tani ju mund të bëni të nxjerrjes. Shkarkoni dhe të instaloni versionin më të fundit të Outlook Import Wizard utility. Hapni programin e grupit për Outlook Import Wizard dhe të drejtuar falas MBOX të EML Converter mjet. Ajo është e lirë dhe të plotë funksionale mjet për postare (.mbox) për të .eml të konvertimit. Ky mjet ekstrakte email ruajtura brenda fotografi kuti postare dhe ruan çdo email me fotografi individuale .Format EML.

Drejtuar lirë MBOX të EML të shërbimeve dhe të shtoni çdo kuti postare fotografi në listën e programit. (Ju e dini se ku MailCOPA dyqane fotografi kuti postare nga hapin e mëparshme) Shtypni “Procesi” butonin. Programi do të menjëhershëm ju për të specifikoni dosjen e Prodhimit – zgjidhni dosje bosh në hard drive tuaj dhe shtypni Ne rregull button për të filluar EML të nxjerrjes.

Lirë MBOX të EML Extractor do të fillojë përpunimi. Email nxjerrë do të ruhen në dosjen e caktuar. Tani ju mund të importojë email nxjerrë në MS Outlook me ndihmën e Import Wizard Outlook.

Importuar fotografi EML për Outlook:

Filloni Outlook Import Wizard mjet, specifikoni burimi folde ku tuaj .EML fotografi janë të vendosura. Ajo është e njëjtë në dosje në hard drive tuaj që ishte zgjedhur nga ju si objektiv për nxjerrjen. Shtyp Tjetër button për të lejuar program për të gjetur të gjitha dosjet e-mail. Shtyp Tjetër button për të shkuar në faqen opsionet . Në qoftë se ju dëshironi, ju mund të akorduar gjobë importimin e, ose të lënë default options vendosur. Shtyp Tjetër button dhe zgjidhni importimin e synuar. Ju mund të lënë objektivin e zgjedhur si “Përdorimi default storage Outlook” pra, fotografi-mail do të jetë e importuara direkt në Outlook.

Ju lutem vini re se Outlook duhet të jetë jo vetëm instaluar, por ju duhet gjithashtu të nisin një herë pas instalimin dhe konfigurimin e parazgjedhur profilin e anëtarit për ta bërë këtë opsion të punës!

Ju gjithashtu mund të importojë email në file ekzistues PST (“Append file ekzistues PST” opsion) ose në e sapo krijuar PDT (“Të krijojnë file të ri PDT” opsion). Lexo mor në lidhje me importimin opsionet dhe mode në ynë mësimit online.

Shtypni Filloni butonin dhe Outlook Import Wizard do të fillojë të importit. Ju do të jenë në gjendje të kontrollojnë importimin identifikohu për të kontrolluar procesin. Kur procesi do të jetë i përfunduar, vetëm mbyllni programin dhe të drejtuar Microsoft Outlook. Ju do të gjeni email importuar brenda.

Nëse ju e keni importuar juaj email në PST file, ju mund të hapur atë me MS Outlook, dhe të fillojnë duke e përdorur atë. Për të hapur PDT fotografi në Outlook: zgjidhni meny Skedari | E hapur | Të Dhënat E File Outlook dhe shfletoni file PDT ju hae. Zgjidhni skedar PDT dhe për të konfirmuar hapjes. Ajo do të jetë e hapur siç e dytë e magazinimit.

Mëso se si për të nxjerrë MailCOPA email dhe importit të tyre në MS Outlook PST file.