E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

A mund të krijoj një zhvillim Outlook mail arkivin e mesazheve duke përdorur Outlook Import Wizard?

Mëso se si kjo EML converter PDT mund të përdoret për krijimin e backup rritje arkiv. Import EML fotografi që janë krijuar në një periudhë të caktuar kohore, mos e procesit të tërë arkivin pushim.

Përdorni Outlook Import Wizard për të krijuar efikas backup rritje arkiv.

Jo vetëm që është Outlook Import Wizard një i fuqishëm EST për PDT converter dhe një PDT të migrimit mjet për lloje të ndryshme të fotografi mesazh, por edhe një lloj backup rritje zgjidhje. Koncepti është mjaft e thjeshtë – ju mund të specifikoni një periudhe kohore që do të bëjë të programit të injorojë mesazhet jashtë saj. Thjesht vendos, ju mund të bëni programin të mesazhet e importit të krijuar në të kaluarën e ditës, javë ose muaj dhe të lënë të gjitha mesazhet e tjera siç janë. Ky funksion do të vijnë në dobishëm kur kanë të bëjnë me të vërtetë të madh dhe të shpejtë në rritje e vargjeve të fotografi mesazh që ju’d like gradualisht shtoni në një të vetme PST file. Në këtë rast, e Email Outlook fotografi me të, të rriten në shtesa të vogla të përcaktuara nga periudha e kohës që ju të specifikojë. Funksion mund të përdoret në situata ku ju janë të detyruar të përdorin disa klientëve email në formate të ndryshme, por ende preferojnë ta mbajnë juaj e-mail në Outlook. Prandaj, e EML të PST (ose ndonjë tjetër të mbështetur në format PDT) konvertimi bëhet një metodë e sinkronizimit këtu.

transferim EML të PST në paketa efikase të mesme duke kursyer kohë dhe burime.

Ashtu si me të gjitha tiparet Outlook Import, duke përdorur data filtrin në EML importit fotografi krijuar në një periudhë të caktuar është me të vërtetë një punë e lehtë. Filloni programin, zgjidhni destinacionin për dosjet e importuara (ose magazinimit default Outlook, një file jetimë PDT ose një file të ri PDT), specifikoni një fjalëkalim, nëse është e nevojshme, dhe vazhdohet në hapin e dytë të EML converter PDT. Këtu ju duhet të specifikoni dosjen burim përmban mesazhin fotografi të importuara dhe të konfigurosh fotografi filtër. Nëse edhe ju doni të përdorni data filtër të përshkruara më lart, klikoni butonin Mundësitë për të sjellë deri opsionet dritare dhe zgjidhni datën gamë të dëshironi që kjo Outlook mail transferimit të të sesionit të përfshijnë. Pasi të bërë, Outlook Import Wizard do të përpunojnë vetëm mesazhet e postës elektronike që bien brenda përcaktuar gamën dhe shtoni ato më parë të përzgjedhur destinacionin e magazinimit.

Si e shihni, Outlook Import Wizard mund të jetë në mënyrë efikase të përdoret për të vazhdueshëm krijimin e një konsoliduar arkiv email nga burime të ndryshme.