E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

IncrediMail Eksportit të Mesazheve për Migrim në MS Outlook

Si mund të kryejë një IncrediMail-EML konvertimin e mesazheve e-mail tuaj? Si mund të ju kursejnë mesazhet për MS Outlook duke përdorur një IncrediMail eksportit? Përgjigjet e këtyre pyetjeve janë dhënë në këtë artikull, e cila përshkruan se si të përdorin Outlook Import Wizard si një Importit PST mjet për të importuar mesazhet e IncrediMail në MS Outlook.

IncrediMail 2.X Përdoruesit, ju lutem lexoni:

Shënim: Prodhuesit Incredimail kanë ndryshuar format e magazinimit në versione të reja. Kjo nuk është ndeshje të kutia postare (.mbox) file format më. MBOX të EML Converter mund të punojë vetëm për të parë versionin (v1.0) e .Fotografi IMM.

Për Përdoruesit e IncrediMail 1.0:

Pa dyshim, IncrediMail është shumë interesante klient mail, një cila paraqet një prekje të lehta-heartedness të korrespondencës elektronike në sajë të karakteristikat e tij për përdorimin e ndryshme, grafika dhe efektet e të shëndosha në e-mail. Por me metrazh të mençur, IncrediMail është dukshëm më të ulët për më shumë klientët e-mail popullore, duke e bërë shumë përdorues të mendojnë se si për të kryer një IncrediMail eksportit e mesazheve e-mail për të mëvonshëm Microsoft Outlook import, dhe si ta bëjnë këtë me një minimum të kohës dhe përpjekje.

IncrediMail eksportit mesazhe për MS Outlook import.

Lirë MBOX (IMM) Heqës

Problemi me transferimin e mail nga IncrediMail buron nga fakti se programi i mungon ndërtuar në karakteristika të eksport mesazhet e IncrediMail në çdo standardi e-mail format e magazinimit. Nuk ka edhe ndonjë mbështetje për IncrediMail EML file eksportit. IncrediMail përdor pronarit .ve format për të ruajtur e-mail, cila është versionin e modifikuar të kutia postare (.mbox, .mbx) format. Përveç kësaj, zhvilluesit periodikisht të bëjë ndryshime në këtë format, si rezultat i të cilave ekzistuese konvertimit programet (si IncrediConvert) nuk janë në gjendje për të kthyer mesazhet e ruajtura në .ve format përdoret në versionet e reja të IncrediMail, si gjenerata e dytë e IncrediMail (version 6 dhe më e lartë e programit). Kjo detyrë mund të zgjidhen lehtë, megjithatë, duke përdorur Extractor MBOX universale converter, cila është pjesë e instalimit të paketës Outlook Import Wizard. Duke përdorur Extractor MBOX, është e mundur për të nxjerrë mesazhe nga .imm fotografi dhe për të shpëtuar ata në .format eml, e lejuar Extractor MBOX për nxjerrjen e mesazheve nga IncrediMail EML fotografi.

Për ta bërë këtë, nisur të lirë Extractor MBOX utility dhe zgjidhni .imm file që dëshironi të procesit. Për shembull, ruajtjen fotografi në Windows XP janë të vendosura në dosjen:
C:Dokumente dhe Settings <emrin e përdoruesit>Lokale SettingsApplication DataIMIdentities <vargun e numrave>Mesazhi Dyqan (emrin e dosje “vargun e numrave” është i ndryshëm në çdo kompjuter). Emrat e .imm fotografi korrespondojnë emrave të katalogët brenda IncrediMail: Tool Inbox, Fshihen, Spam, etj. Pas Extractor MBOX është bërë, ju keni një grup të .eml fotografi të cilat janë ideale për MS Outlook import duke përdorur Outlook Import Wizard, një Importit PST mjet për transferimin e mesazheve e-mail. Për këtë qëllim Outlook Import Wizard ka një funksion për krijimin e një të reja Outlook PST file ose përditësimin e një ekzistues.

Kështu, duke përdorur Outlook Import Wizard dhe Extractor MBOX vendosni e shërbimeve, ajo është e lehtë për të zgjidhur problemin e IncrediMail eksportit e mesazheve, duke parë nxjerrjen IncrediMail EML-formatuar mesazhet dhe pastaj transferimit të tyre në MS Outlook me një Importit PST.

Artikull përshkruan se si të eksport mesazhet e IncrediMail duke përdorur kuti postare falas email nxjerrës dhe importit IncrediMail email në MS Outlook me ndihmën e Import Wizard Outlook