E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të importuar TNEF fotografi me DAT këshillëdhënëse për Outlook

Të gjetur se si ju mund të lehtë të kthyer në përmbajtjen e TNEF (dat file extension) fotografi të Microsoft Outlook. DAT për PDT konvertimit mund të jetë e lehtë përfunduar me mjet të drejtë dhe të përmbajë vetëm disa hapa të thjeshtë që kërkojnë një minimum prej përpjekje.

Një vështrim të përgjithshëm të TNEF format dhe raportin e saj për Outlook

TNEF (Transporti Neutral Encapsulation Format është në thelb një format të bashkëngjitni skedarë email përdorur nga Microsoft Outlook dhe Exchange Server. Si rregull, bashkangjitur skedë në këtë format është quajtur winmail.dat ose të fitojë.dat (kanë një dat file extension) dhe një MIME type e “Aplikimi/MS-TNEF”. Përmbajtjen e TNEF fotografi mund të shkojnë nga Outlook-të dhëna specifike të përshkrimit të formave, kontrollet, takimi i kërkesave, OLE objektet dhe dokumentet aktuale të bashkëngjitni skedarë lidhur me email. Disa TNEF fotografi mund të përmbajë edhe përdorues të informacionit që lidhen me, si një emër përdoruesi dhe file shtigjet.

Nëse ju jeni në një situatë e cila kërkon konvertimin e disa TNEF fotografi në Outlook, Outlook Import Wizard do të jetë mjet i duhur për punë. Për shembull, ju mund të keni nevojë për ndihmën e Outlook Import Wizard për të importuar fotografi DAT e TNEF format shpëtuar nga Windows Live Mail te Outlook. Karakteristikat e programit-rrufe të shpejtë DAT për PDT konvertimit dhe do të ju ndihmon të transferoni përmbajtjen e fotografi të TNEF format në asnjë kohë. Për më tepër, Outlook Import Wizard gjithashtu do të vijë në volitshëm për konvertimin e TNEF .fotografi dat për formate të tjera, si msg, eml, txt dhe HTML.

Konvertimin fotografi me një dat zgjatje për përdorimi në Microsoft Outlook

Procedura për importimin e përmbajtjes së një TNEF file Microsoft Outlook nuk është e ndryshme nga ajo për lloje të tjera fotografi të mbështetur nga Outlook Import Wizard. Procesi është shumë e thjeshtë, drejtpërdrejtë dhe kryesisht vetë-shpjegues:

  1. Parë, Filloni Outlook Import Wizard duke klikuar emrin e saj në Programet menu, ose duke klikuar një shkurtore në desktop tuaj.
  2. Specifikoni dosjen programi do të kërkoni për fotografi TNEF (dat zgjatje) në. Për të bërë këtë, ju ose mund të tipit rrugën për dosjen me dorë ose përdorin standarde e Windows file/folder dialog përzgjedhje që mund të hapet duke klikuar një buton të vogël në të djathtë të “Dosje Burim,” fushë.
  3. Zgjidhni “Gjeni DAT (TNEF) fotografi” opsion i vetëm dhe zgjidhni të gjitha lloje të tjerë skedarësh për të përjashtuar nga përzgjedhja e tyre.
  4. Prisni për Outlook Import Wizard për hetim në vendin e specifikuar makinë për fotografi me DAT zgjatje. Nëse një skedar është gjetur, ajo do të shfaqet në ekran mënyrë të drejtë dhe ju do të jetë në gjendje të ndërpresë procesin e kërkimit duke klikuar “Abortoj” për të kursyer kohë.
  5. Pasi kërkimi është mbi, zgjidhni dosjet me DAT file extension se ju do të donte për të importit duke kontrolluar kutitë përkatëse. Klikoni “Tjetër” për të vazhduar me importin options ekran.
  6. Një herë në import options ekran, lënë gjithçka siç është, pasi që programi nuk ka TNEF file opsionet e veçanta për të zgjedhur. Outlook Import Wizard do të përdorni opsionet e aplikueshme vetëm për të kthyer fotografi të formate të ndryshme, pra, në rastin e DAT për PDT konvertimit, nuk ka opsione do të ndikojë në import rezultat. Ju mund të, megjithatë, përdorni madhësia e skedës dhe data filtra për të ngushtuar zgjedhjen tuaj dhe të ndryshojë disa nga të përgjithshëm të cilësimet e programit që kontrollojnë sjelljen e programit në lidhje me të gjitha tipave të skedarit. Pasi përfundoi të konfiguruar cilësimet, klikoni “Tjetër” për të vazhduar në hapin e ardhshëm.
  7. Hapi tjetër i DAT për PDT converter ju lejon të zgjidhni vendin e destinacionit për të importuar TNEF file të dhënat. Ju mund të importoni të dhënat nga dosjet, me një DAT zgjatje në një nga tre në dispozicion në mënyra të: 1) të shtoni të dhënat për një ekzistuese të Outlook PST file, 2) të shtoni të dhëna të default Outlook ruajtjen dhe 3) të shtoni të dhëna për një të ri Outlook PST file. Pasi të bërë, klikoni “Finish” për të importuar DAT për PDT.
  8. Programi do të të dhënave dhe të shfaq një ditar të të konvertimit të operacioneve të.

Si ju mund të shihni, importimi i të dhënave nga dosjet, me një DAT zgjatje (TNEF format) duke përdorur Outlook Import Wizard është një punë e lehtë. Në shumicën e situatave, procesi merr një minutë ose edhe më pak. Megjithatë, nëse ju do të donte për të grumbull konvertojë qindra apo edhe mijëra TNEF fotografi, kohëzgjatja e proceseve të importit do të rritet në përputhje me rrethanat.