E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mënyra më e lehtë dhe më mënyrë efikase për të EML importit për Outlook

Të mësojnë se si Import Wizard Outlook mund të ju ndihmojë zgjidhjen e EML për Outlook problem konvertimit dhe transferimin e mijëra email me të bashkëngjitni skedarë PST në një injoroj një sy. Me këtë softuer në dorë, Importuar fotografi EML në Outlook bëhet një detyrë e çdo përdorues mund të trajtojë.

Outlook Import Wizard është një i besueshëm, të shpejtë dhe shumë efikase EML për Outlook konvertues

Sipas studime të pavarura, Microsoft Outlook është udhëheqës i të postës elektronike të korporatës dhe të komunikimit software tregut. Megjithëse ajo është kryesisht e përdorur nga përdoruesit e korporatave, shumë prej tyre të gjejnë atë në mënyrë të përshtatshme që ata të instaloni atë në shtëpi, si dhe të përdorin të njëjtat karakteristika të njohura dhe të jetë në gjendje për të qëndruar në sync me zyrën. që nga MS Outlook po fiton popullaritet, përdoruesit e më shumë zgjedhin atë mbi klientët alternative email – dhe ky proces zakonisht fillon me gjetjen e një mjet të duhur të aftë për të transferuar të gjitha email ekzistuese në sistemin e ri. Që email mund të përmbajë informacion mjaft të ndjeshme dhe private, Besueshmëria është prioriteti numër një në këtë rast. Shumica e programeve email mund të shkarkoj arkivat e tyre me e-mail në dosje të mbushur me *.eml mesazhet, kështu që të gjithë ju duhet të bëni dhe eksportin e tyre nga klienti në burim email dhe korrekte fotografi import EML në Outlook.

E Format EML është zhvilluar historikisht për Outlook Express, e “çakmak” dhe version më pak funksionale e Outlook. Këto fotografi janë plain text në format MIME përmban header mesazh, Trupi dhe attachments në formate të mundshme. Me kohë, formati u miratua nga një numër të prodhuesve të tjerë software email dhe përdoret në disa programe, pra EML mbështetet tani nga Microsoft Windows Mail, Bat, Rrethim dhe Mozilla Thunderbird, ndër të tjera. Megjithatë, që nga Outlook nuk e mbështesin këtë format direkt, përdoruesit nuk mund në mënyrë efikase import EML për Outlook Para lëshimit të Outlook Import Wizard [ SHKARKUAR ]. Ky software më në fund u mundësoi atyre që kanë nevojë për një EML për Outlook converter për të transferuar të gjithë e tyre korrespondencë absolutisht lehtësisht dhe pa humbur vetëm një bajt të dhënat e tyre. Ajo ishte mjaft e bukur dhe një urë që e mbyllur hendekun mes Outlook pjesa tjetër e produkteve, për fuqizimin e përdoruesit për të migrojnë në Outlook në sherr e lirë dhe e domosdoshme mënyrë.

Outlook Import Wizard është një fundit të migrimit të dhënat mjet që lejon përdoruesit për të të importuar fotografi EML për Outlook duke përdorur një intuitive interface magjistar me bazë dhe vetëm disa klikime të miut. Karakteristikat e programit shumë opsione të konvertimit, e cila i jep përdoruesit e përparuar fleksibilitet ata të shikoni për një cilësie të lartë, software. Për të gjithë përdoruesit e tjerë, procesi i EML për Outlook konvertimi do të jetë një punë e lehtë. Programi punon me email arkivat e çdo madhësi, pra, nëse keni nevojë për të import EML për Outlook dhe të ketë një XXXL mesme dosje e-mail dhe attachments, nuk’t merak – programi do të lehtë të përballen me të. Duke përdorur programi i kërkon absolutisht nuk ka përvoja të veçanta ose aftësi të – çdo gjë është shumë vetë-shpjeguese dhe logjike, kështu që kushdo mund të import EML në Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard në asnjë kohë. Outlook Import Wizard me të vërtetë e bën procesin e emigrojnë nga klientët e tjerë email në Microsoft Outlook një meze!

fotografi Import EML për Outlook në asnjë kohë dhe me një minimum prej përpjekje

Procesi i konvertimit përbëhet nga një seri hapash të ndërlidhura. Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni fushat e nevojshme, zgjidhni opsionet që ju duhet dhe klikoni “Tjetër” button për të vazhduar përpara.

Nëse ju jeni gati për të të importuar fotografi EML për Outlook, ndiqni udhëzimet e thjeshtë dhënë më poshtë:

  1. Filloni Outlook Import Wizard ose duke klikuar emrin e saj në Programet menu, ose duke përdorur një shkurtore në desktop tuaj.
  2. Të specifikoni dosjen burim përmban EML dosjet që ju do të donte për të kthyer në PDT. Kjo mund të bëhet ose duke hyrë në rrugën e dosje burim, në “Dosje burim,” fushë ose duke klikuar një buton në të djathtë të fushës dhe duke përdorur standarde e Windows folder dialog përzgjedhje të. Nëse ju jeni të sigurt për vendndodhjen e dosje burim,, shtypni atë në fushë dhe programi do të vërtetuar atë si ju lloji. E “Tjetër” button do të mbetet pasiv derisa programi ka vlerësuar të hyrë në rrugën e.
  3. Që nga ju janë importuar fotografi EML në Outlook, zgjidhni “Gjeni ELM(x) fotografi” opsion nën Dosje Burim fushë dhe zgjidhni të gjitha të tjera të parëndësishme opsionet.
  4. Vini re se në qoftë se ju doni të import EML për Outlook dhe për të ruajtur strukturën e dosje, sigurohuni që të përgatisin dosjet në hard drive tuaj paraprakisht. Kjo do të sigurojë që ata do të duhet të konvertohet në dosjet-mail në Outlook PST file destinacion. Nëse ju doni të programit për të kërkuar për fotografi të recursively, kontrolloni opsionin përkatës.
  5. Pasi të keni zgjedhur llojin e file programi duhet të kërkoni për dhe “Tjetër” button është aktiv, kliko tek ajo për të vazhduar në hapin e ardhshëm të import wizard.
  6. Programi kërkon për fotografi në vendin e specifikuar (ju mund të ndërpresë procesin e kërkimit në çdo moment duke klikuar “Abortoj” butonin) dhe tregon rezultatet e kërkimit. Ju mund të zgjidhni dosjet e panevojshme me dorë ose përdorim të Kontrolluar të Gjithë/Uncheck të Gjitha butonat në krye të dritares. Pasi të bërë, të vazhdojë për hapin e ardhshëm të importit proces duke klikuar “Tjetër” butonin.
  7. Outlook Import Wizard ofron mjaft i përpunimit të të dhënave të opsioneve dhe filtrat që mund të përdoren për fine-tuning procesin e importit. Ju mund të përdorni një nga të disponueshme presets ose të zgjidhni custom settings. Nëse ju nuk jeni të sigurt për settings ju duhet të zgjidhni për import EML për Outlook, vetëm lënë ata të pandryshuar dhe të vazhdojë për hapin e ardhshëm të magjistar.
  8. Përzgjidhni destinacionin e magazinimit për të importuar të dhënat e. Kjo mund të jetë ose default storage Outlook, një file ekzistues PST ose një fotografi të reja PDT. Nëse një PST file është e mbrojtur me fjalëkalim, ju’do të duhet të futni fjalëkalimin në një të fushës përkatëse mbi të file destinacionit fushën. Pasi të bërë, klikoni “Filloni” për të filluar EML për Outlook procesi i konvertimit.
  9. Hapi i fundit i magjistar ju mundëson për të marrë një vështrim në log të importit seancë programi sapo ka përfunduar.

Për më shumë informacion mbi importuar fotografi EML në Outlook dhe duke përdorur Outlook Import Wizard, shih faqen zyrtare dhe videon më poshtë. Ajo përmban një pamja e përgjithshme e Outlook Import Wizard karakteristika dhe tregon se si për të import EML për Outlook në më mënyrë efikase për.