E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të importuar fotografi eml në outlook express?

Windows OS GUI (ndërfaqja grafike e përdoruesit) është mbështetur drag-and-drop (ose DnD, ose tërhiqeni & rënie) funksioni. Ajo është veprimi i të klikuar mbi një objekt virtual si eml file dhe zvarritur atë në një vendndodhje tjetër, të tilla si Outlook Express dosje. Në përgjithësi, ajo mund të përdoret për të hyrë në shumë lloje të ndryshme të veprimeve, ose të krijojnë lloje të ndryshme të shoqatave mes dy aplikacioneve.

Për të importuar fotografi EML nga hard drive tuaj ose pajisje të tjera magazinimit në një dosje Outlook Express, ju mund të bëni në vijim:

  1. Run Outlook Express dhe të hapur dosjen ku duhet të importohet EML fotografi
  2. Hapni Windows Explorer dhe lundruar në dosje ku dosjet tuaja EML janë ruajtur
  3. Zgjidhni EML fotografi në Windows Explorer duke përdorur miun ose metodë tjetër (Ndryshim +
  4. shigjetë çelësat për mostër)
  5. Shtypni dhe mbani të shtypur butonin e majtë të miut mbi përzgjedhjen, për të rrëmbyer fotografi EML
  6. Drag përzgjedhjen (kursorin e miut) në vendin e dëshiruar (dosje) e Outlook Express
  7. Rënie e përzgjedhjes nga lëshimi butonin e majtë të miut

Për të bërë të importuar më të përshtatshëm, ne ju rekomandojmë që të ri-madhësi të dy aplikacionet për desktop dhe për vendin e tyre afër njëri-tjetrit. Eml importit për Outlook Express mund të bëhet pa Import Wizard Outlook. Në rast se keni nevojë për të importuar fotografi eml dhe msg në MS Office Outlook, ju mund të përdorni Outlook Import Wizard, cilat mund të ju ndihmojë për të bërë importimi i shpejt dhe i përshtatshëm.

Outlook Import Wizard është një mjet i cili ka për qëllim për të vënë eml fotografi në MS Outlook për të mbajtur strukturën e dosjeve. Eml importit software shërben si eml2outlook converter, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft. Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të ndryshojë klientin tuaj e-mail nga Outlook Express për MS Outlook.

Artikull përshkruan se si për të lëvizur fotografi eml në Outlook Express dosje. Ajo është e mjaftueshme për të përdorur drag-n-drop opsion.