E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Të importuar fotografi eml në outlook 2007

Outlook Import Wizard është e lehtë për t'u përdorur mjet që mund të të importuar fotografi eml në Outlook 2007, të migruar email një tjetër klient mail software për MS Outlook. Outlook Import Wizard mund të procesit mail dosje dhe fotografi eml, kur ata janë të shkëputur nga mail client, duke përfshirë ato të ruhen në një CD, DVD ose lagje e rrjetit – Eml importit outlook 2007 vulën e kohës origjinale. Në qoftë se ju keni Outlook 2003 ose Outlook 2007 ose çdo version të mëparshëm dhe bandë e dosjeve email ruajtur nga çdo klient mbështetur mail, pastaj Outlook Import Wizard është e përkryer utility për ju! Në importimin e të eml dhe msg fotografi të bëhet lehtë me Outlook Import Wizard, ju mund të merrni punën e bërë me lehtësi. Ajo do të provojë të jetë e përsosur të shërbimeve për transferimin pjesa më e madhe e dosjeve email krejt. Outlook Import Wizard kërkon Outlook të instaluar, por nuk ka asnjë downside shfaqet kur ju’ri instalimin e Importit Outlook mjet.

Për të eml Importit për Outlook 2007, 2003

dhe version të hershëm të përdorni këto udhëzim:

  1. Shkarko Outlook Import Wizard dhe instaluar atë
  2. Nisur instaluar Outlook Import Wizard utility
  3. Regjistrohu Import Wizard Outlook me blihen kodin kyç ose e përdorin atë në të demo mode
  4. Rinisni importimin mjet për të çaktivizoni kufizimet demo
  5. Zgjidhni Destinacionin dosje Outlook ose PDT fotografi në faqen e parë magjistar dhe shtypni Tjetër buton
  6. Zgjidhni dosjen Burim ku fotografi EML dhe MSG janë të ruajtura dhe shtypni Tjetër buton
  7. Zgjidhni ose deselect mesazhe për të importuar
  8. Shtypni butonin Start dhe të presin për në fund të importuar

Kur programi përfundon në import në Outlook 2007 (ose çdo version tjetër) ju mund të kandidojë në MS Outlook dhe kontrolloni rezultati, organizoni email importuar etj. Outlook Import Wizard krijon dosje të veçantë për çdo seancë importimin dhe vendin e strukturës subfolders ower ajo.