E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të importuar email në Outlook PST dhe organizojnë directories nga profilin e anëtarit

P. Ne tashmë kemi Struktura directory në vend. Por ne kemi nevojë PSTs veçanta fotografi për çdo person, si neil.pst, andrew.pst, alex.pst, etj. A ka ndonjë mënyrë për të bërë këtë?

Një. Nëse të gjitha emailet konsumatorët duhet të importohet në një skedar PDT, ju mund të kopjoni të gjitha e-mail fotografi s në direktori të veçanta në hard drive, pastaj të importojë të gjithë ata për dosjen PDT.

Për shembull, ju mund të krijoni directories si:

D:\Emails
D:\Emails Neil …
D:\Emails Andrew …
D:\Emails Alex …

Pas kësaj ju do të jetë në gjendje për të nxjerr në importin Wizard Outlook në dosjen rrënjë burim D:Emails Utility do të importojë të gjitha emailet në përputhje me dosje dhe subfolders strukturën.

Nëse dëshironi të importojë çdo dosje e përdoruesit për dosje të veçantë PDT, ju duhet të zgjidhni dosjen e përdoruesit si një burim dhe procesit importimin veç e veç. Ata përdorues të cilët kanë Enterprise licencës mund setup Batch Importimi radhë për të importuar email në disa fotografi PDT.