E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Të importit e-mail nga Windows Vista Mail për Outlook Microsoft duke përdorur Outlook Import Wizard

Outlook Import Wizard është një software i cili kishte për qëllim për të vënë fotografi eml për Outlook MS duke përfshirë strukturën e dosjeve. Eml importit software është duke punuar si eml të pst konvertues, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft. E Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi për të kthyer dhe të email importit nga Vista Windows Mail Microsoft Outlook.

Ku Windows Mail dyqane e-mail?

Si për të gjetur ata dhe të konvertohet në Outlook PST?

Windows Mail përdorin fotografi individuale EML për të ruajtur çdo e-mail.
Ata janë zakonisht të vendosur në:
C:\Përdoruesit{llogarinë tuaj të përdoruesit emri}\AppDataLocalMicrosoftDritare… MailLocal Foldersllogari.oeaccount file

Për të shfletuar këtë dosje, ju duhet të keni një administrator lejet në sistemin tuaj, ju lutem sigurohuni që ju të kthehet për të treguar fotografi të fshehura dhe dosjet, dhe zgjidhni Hide extensions për të njohur file lloje të para duke kërkuar për fotografi.

Import Vista Mail EML fotografi në MS Outlook

Ju mund të krijoni pemë directory dhe vendin EML fotografi nuk

Në qoftë se ju dëshironi të importojë bandë e e-mail fotografi sipas Windows mail folders, atëherë ju duhet të krijoni pema e drejtorive të parë, pastaj vendin e fotografi EML sipas strukturës. Nëse eml fotografi backup tashmë organizuar në pemë directory, ou vetëm duhet të importit strukturën e tërë në MS Outlook.

  1. Fillimi i Outlook Import Wizard software
  2. Zgjidhni dosjen burim. Ajo mund të jetë kryesor magazinimit Windows Mail. i zgjedhur, ose directory rrënjë e dosjet e krijuara dhe EML fotografi struktura dhe shtypni butonin Next.
  3. Programi do të scan çdo dosje e pemës dhënë directory dhe për të gjetur të EML dhe fotografi msg.
  4. Shtypni butonin Next.
  5. Konfiguro filtra Outlook Import dhe opsionet.
  6. Zgjidhni destinacionin si skedar PDT ose parazgjedhur Outlook ruajtje
  7. Në hapin e ardhshëm struktura dosje Outlook do të jetë krijuar nga Outlook Import Wizard
    automatikisht dhe e-mail dhe attachments do të vendoset të përshtatshme dosje të kësaj strukture.

Në importimin operacion nga Windows Mail për të MS Outlook PST është bërë.
Se si të përdorin Outlook Import Wizard për të ndryshuar adresën e e-mail klientit të MS Outlook?

Import Wizard Outlook mund të ju ndihmojë për të importuar E-mail fotografi e Vista mail e klientit për Outlook PST për magazinimin