E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të importuar mesazhe individuale nga Thunderbird për Outlook

I përdorur Thunderbird për disa ditë dhe tani unë uroj që të të kaluar te Outlook. Unë eksportuar mesazhe individuale që unë e nevojshme Thunderbird në eml fotografi. Tani, si të importoj të atyre në Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard?

I përdorur artikullin si për të eksportuar email nga Thunderbird për fotografi eml dhe ruajtur të gjitha im Thunderbird e-mail nga .mbox të eml fotografi duke përdorur ju të lirë MBOX të EML converter.

Për të vënë bandë e eml fotografi në dosje Outlook ju lutem veproni si më poshtë:

E-mail do të jetë e vendosur në një dosje, ndërsa importimin

  1. Run Outlook Import Wizard utility
  2. Zgjidhni dosjen si vend burim i eml fotografi të eksportuara nga Thunderbird
  3. Zgjidhni postë elektronike të cilat duhet të jenë të importuara ose të shtypni Tjetër buton për të importuar të gjitha emailet
  4. Të zgjedhin dhe të zbatojnë opsionet e paracaktuar për të importuar Thunderbird email dhe shtypni Tjetër buton
  5. Përzgjidhni destinacionin si default Outlook ruajtjes ose të pavarur PST file
  6. Drejtuar importimin e procedurës

Ju lutem vini re – ju duhet të zgjidhni të pajtueshme format RFC para eksporti eml fotografi nga Thunderbird.

Për të vënë pemën e dosjet dhe e-mail për Outlook ju lutem veproni si më poshtë;

Youu duhet të krijojë strukturën e directory, në hard drive tuaj

Krijuar përkatëse directory e strukturës (dosjet pemë) në hard drive tuaj dhe të vendosni fotografi sipas strukturës (organizimin e tyre). Procesi hapat e përshkruar abow për të importuar tërë pema e dosjeve për të Outlook dhe vendin eml fotografi në dosjet përkatëse. Outlook Import Wizard do të krijoni dosjet dhe subfolders për strukturën eml fotografi dhe vendi i e-mail në përputhje me strukturën.

Outlook Import Wizard është një mjet që është projektuar për të transferuar fotografi eml në Outlook PST ruajtjen ruajtjen e strukturës dosjet. Eml importit software mjet pune si eml2outlook converter, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft. Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të importit mesazhe individuale nga Thunderbird ose Bat për Outlook.

Lexoni se si për të eksportuar email nga Outlook dhe importit të tyre Në Thunderbird me ndihmën e Outlook Eksportit Magjistar