E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Shërim Magjistar tregon një "Jo të mjaftueshme të lirë hapësirë në disk në dispozicion" mesazh. A do të thotë kjo që unë mund’t fix PST file dëmet?

Ky artikull shpjegon se çfarë mesazhi “Nuk mjafton të lirë hapësirë në disk në dispozicion,” që shfaqet disa herë në rrjedhën e përdorimit të Rimëkëmbjes magjistar, do të thotë dhe çfarë të bëni në lidhje me atë. Neni gjithashtu përshkruan se si ky mesazh ndikon në përpjekjet për të fix file PST dëme dhe çfarë veprimesh duhet të ndërmerren për sukses riparim PDT fotografi.

Para shërohet një PST file, Outlook Shërim Magjistar vërteton se nuk është e mjaftueshme hapësirë në disk të lirë user-specifikuara në disk për të ruajtur rezultatin – një rikthehet PDT dosje. E PST madhësia është llogaritur paraprakisht në mënyrë që të sigurohemi që procesi i rimëkëmbjes nuk është ndërprerë, dhe kështu që rikthehet PDT file është i sigurt për të përshtaten në disk. Kjo gjithashtu ka borxh për faktin se PST madhësia pas shërimit shpesh provon të jetë më e madhe se madhësia e origjinale korruptuar PDT dosje (dallimi varet nga shkalla e dëmtimit).

Nëse gjatë përdorimit të Wizard Outlook Shërim ju shihni mesazhin “Nuk mjafton të lirë hapësirë në disk në dispozicion” (në faqen e parë të magjistar pas specifikuar vendi për të shpëtuar rikthehet PST file), nuk ka asnjë arsye që të heqin dorë nga përpjekjet tuaja për të fix file PST dëmtimi. Të gjithë se ky mesazh do të thotë është se PST file që ju jeni duke planifikuar për të rimarrë është më e lartë se shuma e hapësirës në dispozicion në zgjedhur disk ose e përzgjedhur vendndodhjen nuk mund të përdoret për të shkruar riparuar fotografi PDT. Në mënyrë për të marrë rreth kësaj dhe me sukses riparim PDT dëmtimi, ju thjesht duhet të zgjidhni një vend tjetër i cili është shkruar mundësuar ose të bëni më shumë hapësirë në disk të lirë në dispozicion:

  • Përpiqen për të hapësirë në disk të lirë nga fshirjes fotografi të panevojshme.
  • Fshini fotografi të përkohshme, duke përdorur Disk Cleanup utility të përfshira me Windows.
  • Shkruani një kopje rezervë të .pdt për një disk i lëvizshëm (mundësisht një flash drive), fshini korruptuar PDT fotografi nga hard drive tuaj, dhe pastaj të përpiqet për të rimarrë tuaj Personal Folders file, duke zgjedhur kopje në disk të jashtëm si burim. Ju mund të kurseni rikthehet PDT file për çdo dosje në hard drive tuaj ose në mënyrë të drejtpërdrejtë për default dosje PST.

E rëndësishme! Pa marrë parasysh se çfarë, ne i bëjmë thirrje të gjithë përdoruesve për të bërë backups e korruptuar PDT fotografi para se të fillojë procesin e shërimit.

Nëse nuk është i mjaftueshëm hapësirë në disk për rikthehet PDT dosje, procesi për fix PST dosja e dëmit duhet të shkojnë jashtë pa probleme.