E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

A ka një mënyrë e lehtë për të gjetur një të veçantë mesazh Outlook duke përdorur Outlook nga data e Eksportit Magjistar?

Mëso se si Outlook Export Wizard mund të ju ndihmojë të krijojë në mënyrë kronologjike të saktë Mesazh Outlook arkivat dhe të lehtë kërkim Outlook mesazhet nga data. Shih se si programi do të ju lejojnë të krijojë plotësisht identike me kopje tuaj të Outlook në dosje në hard drive tuaj.

Mbani origjinale mënyrë kronologjike, ndërsa ruajtja Outlook e mesazheve.

Nëse keni nevojë për të eksportuar email tuaj për fotografi në hard drive, ju patjetër do të duan që ata të jenë fillimisht të organizuar në një mënyrë që do të bëjë përpunimin e mëtejshëm dhe mesazhi kërko më e lehtë. Për shembull, ju mund të dëshironi të më vonë të importojë mesazhet e marra në ditë të veçanta, datat vetëm ose i mesazheve të marra brenda një periudhe të caktuar kohe. Nëse eksportohen Mesazhe Outlook janë të ruajtura në mënyrë kronologjike, ajo do të jetë dukshëm më e lehtë për grup, lloj dhe pjesa më e madhe-procesin e tyre duke përdorur file menaxherët dhe scripts. Outlook Eksportit Magjistar ju lejon të eksportit Mesazhe Outlook në një mënyrë ku çdo eksportuar file’s data e krijimit do të përputhen me datën e krijimit të përkatëse të objekteve Outlook, kështu siguruar ju me një kopje e saktë e Outlook tuaj në dosje në hard drive tuaj. Kjo mund të bëhet duke përdorur një opsion të ri të zbatuara në versionin më të fundit të Outlook Eksportit Magjistar – “Mbani artikull Outlook krijimin e një date për të ruajtur fotografi”.

Kërkim Outlook mesazhi arkivat sipas datës dhe organizimin e tyre në përputhje me rrethanat.

Duke përdorur këtë opsion është lehtë. Ju nuk’t nevojë për të ndryshuar ndonjë gjë në të njohur email procesi i eksportit. Pasi të keni zgjedhur një PST file për të punuar me të dhe për të përcaktuar vendin e destinacionit për dosjet për të eksportuar, klikoni “Opsione të eksportit” butonin në pjesën e poshtme të dritares së programit. Kjo do të hapë mundësitë dritare. Për qëllime të përshkruara më lart, ju do të duhet vetëm për të kontrolluar një opsion – “Mbani artikull Outlook krijimin e një date për të ruajtur fotografi”. Pasi të kontrolluar, kjo do të sigurojë që çdo skedarin e eksportuar nga PST file do të ketë krijimi data e përputhjes që i korrespondon Mesazh Outlook. Pasi të bërë konfigurimin opsione të eksportit, klikoni OK që të kthehen në hapin e parë të magjistar dhe do të vazhdojnë si zakonisht duke klikuar “Tjetër” butonin.

Rezultati i këtij eksportit seancë do të jetë një koleksion e dosjeve datestamped sipas datat e krijimit origjinal Mesazhe Outlook. Tani jeni të lirë për të aplikuar data filtra dhe do të kryejë një sakta mesazhi kërko për të gjetur fotografi që ju duhet.