E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook më jep një gabim pas EML për Outlook deinstallation

Kujdes! Ky problem ishte aktual për versionet e para të mjet tonë. Të gjitha versionet e reja janë duke punuar të pavarur.

Ju lutem më ndihmoni për të zgjidhur çështjen me çinstalimit të Outlook Import Wizard demo. Unë kam uninstalled utility për importimin eml në outlook dhe MS Outlook fillon të shfaqë një mesazh për të larguar add-in.

Çështja origjinal dhe pyetje:

Pasi I uninstalled EML për Outlook mjet importues, çdo herë që të fillojnë deri Outlook 2007, kjo më jep një mesazh gabimi: Add-në “Zgjerimi i RDO Helper Outlook” (C:\Program Files(x86)\Outlook Import Wizard\oenimport.dll) nuk mund të ngarkohet dhe ka qenë me aftësi të kufizuara nga Outlook. Ju lutem kontaktoni Add-në prodhues për një përditësim. Nëse nuk përditësim është i disponueshëm, ju lutem uninstall Add-në.

Unë u përpoq reinstalling dhe uninstalling, por ajo nuk i ndihmon. Ju lutemi të sigurojë mua me një heqjen zgjidhje.

Përgjigje:

(Një) Është e mundur që ju e keni provuar për të hequr Outlook Import Wizard kur Microsoft Outlook është ekzekutuar, pra nuk ishte larguar nga Outlook referencat. Ju mund të ristartoni kompjuterin dhe installer mund të përfunduar heqjen.

(B) Si një variant i, ju mund të ekzekutuar këtë komandë nën Import Wizard Outlook të instaluar directory duke përdorur komandën e shpejtë për të unregister add-në:
regsvr32 / u oenimport.dll

(C) Ose ju mund të bëni të mëposhtmet:

  1. Të ristartoni kompjuterin (Ju lutem mos’t drejtuar MS Outlook)
  2. Instaluar Outlook Import Wizard nëse ajo është uninstalled (Ju lutem mos’t drejtuar instaluar OIW)
  3. Hiq Outlook Import Wizard
  4. Të ristartoni kompjuterin