E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mozilla Thunderbird për Outlook Import.

Si për të eksport mesazhet e postës elektronike nga MBOX format e Mozilla Thunderbird për fotografi EML dhe importit të tyre në Microsoft Outlook.

VËMENDJE! Ne kemi krejtësisht të realizuar Falas Extractor MBOX kështu që është e rekomanduar për të përdorur një version të ri në vend të përshkruar në nenin. Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth version të ri të Extractor MBOX përshkrimi.

Mozilla Thunderbird dyqane email në .mbox format. Microsoft Outlook dyqane mesazhe në .pst fotografi të magazinimit të të dhënave. Të dy softuer email nuk janë në përputhje, por ne mund të bëjmë diçka. Të gjithë ne duhet të bëjmë, ajo’s nxjerrjen mesazhe nga .mbox format dhe shnderrimin e tyre për të eml dhe pastaj, të importuar fotografi eml në Outlook. Të gjitha të mesazheve e-mail për Thunderbird llogari janë të ruajtura në një subdirectory quajtur pas mail server. Për shembull: nëse ju keni një Yahoo POP3 llogari ajo do të krijojë një pop.yahoo.com subdirectory në Postë dosje. Mesazhet tuaja do të ruhen në fotografi të veçantë me dosjet emrin dhe asnjë file extension quajtur fotografi mbox. Për shembull, inbox folder do të quhet “Tool Inbox.” pa shtrirje. Nëse ju keni më shumë se një llogari me të njëjtin server mail, Thunderbird-i shton një prapashtesë. Kështu tuaj të dytë yahoo llogari webmail mund të ruhen në pop.yahoo.com-1. E njëjta gjë ndodh nëse ju keni llogari të shumta me të njëjtin POP ose IMAP servers, edhe pse kjo është më pak e zakonshme.

Këtu janë hapat që ju keni për të marrë:

Outlook Import Wizard përfshin të veçantë mjet të lirë për nxjerrjen e fotografi eml nga mbox dosjet. E Email Extractor MBOX të përfshira në Outlook Import Wizard installer, por ju mund të shkarkoni dhe të përdorni veç e veç.

1. Mbox Convert dosjet e magazinimit për fotografi eml

Ekstrakt email nga dosjen mbox të eml fotografi duke përdorur Të lirë MBOX të EML utility. Ju vetëm duhet të klikoni “MBOX të EML Converter” shkurtore e Outlook Import Wizard programin e grupit për të nisur pastaj klikoni converter Shtoni button dhe zgjidhni dosjen mbox ose fotografi të shumta për nxjerrjen, pastaj klikoni Procesi button dhe zgjidhni destinacionin dosjen ku dëshironi të ruani fotografi të nxjerrë eml. Programi do të procesit të nxjerrjes. Procesi mund të marrë një kohë.

Tani e-maile janë eksportuar nga Thunderbird për të EML fotografi dhe mund të importohen në Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard cila është projektuar për të kthyer dhe të importit eml fotografi në Microsoft Outlook.

MBOX të EML Converter

Email Extractor MBOX – MBOX të EML Converter

2. Transferimi fotografi eml në Outlook

Drejtuar Outlook Import Wizard shërbimeve dhe zgjidhni skedarin PDT ose default storage Outlook si destinacion. Në qoftë se ajo është e mbrojtur me fjalëkalim, atëherë ju duhet të specifikoni fjalëkalimin përveç kësaj. Pastaj zgjidhni dosje Kryesore ku fotografi EML ruhen. Kur EML për Outlook PDT converter plotë dosjen scan ju do të jetë në gjendje të zgjidhni ose deselect fotografi eml për të importuar. Shtypni “Filloni” button dhe Outlook Import Wizard do të importit të zgjedhur eml mesazhe në Outlook MS ose PST file të zgjedhur.

Para se të fillojë importimin ju mund të krijuar strukturën e dosjeve dhe nën-dosjet në dosjen tuaj të sistemit dhe të organizojnë fotografi eml, pastaj të importit strukturën e eml fotografi dhe dosjet në MS Outlook. Përveç kësaj ju mund të jeni të interesuar të lexoni artikullin në lidhje me emigrojnë nga thunderbird për Microsoft Outlook.

Nëse ju keni sistem Unix ose Apple MAC PC, ju mund të përdorni të veçanta add-on për nxjerrjen e fotografi eml nga mbox magazinimit:

Për të instaluar Import-Eksport, Thunderbird zgjatje, ndiqni këtë procedurë:
  • Shkarko të veçantë fotografi xpi, klikuar mbi link dhe zgjedhjen e “Save target si”
  • Të drejtuar Thunderbird, zgjidhni “Mjete” pastaj zgjidhni “Shtesa” (ose “Zgjerimet”) dhe klikoni mbi të “Instaloni”
  • Marr fotografi xpi ju shkarkuar dhe ndiqni udhëzimet
  • Rinisni Thunderbird
  • Përdorni opsionet e mëposhtme për të ruajtur e-mail nga thunderbird për fotografi EML:
    Menuja e mjeteve > ImportExportTools ose File menu > Ruani mesazhet e zgjedhura

Pas kësaj ju do të jetë në gjendje të përdorin Outlook Import Wizard për të importuar fotografi eml në Outlook në Windows system.

Shënim: Thunderbird dyqane email bazat e të dhënave në profilin folder:
%UserProfile DataThunderbirdProfiles% e aplikimit<çdo numër>.Posta e paracaktuar
I referohen sistemit këshilla për një përshkrim %USERPROFILEÞSKTOPWINDOWS% gjë;
Nëse dëshironi të shfletoni për këtë directory duke përdorur Windows Explorer ju gjithashtu mund të duhet për të rregulluar parametrat e Windows Explorer për të treguar fotografi të fshehura – të Dhënat e Aplikimit dosje është fshehur nga pamje nga default. Brenda këtij profili dosje që ju duhet të gjejnë një nën-dosje për çdo Thunderbird-mail llogarive dhe një tjetër për “Lokale Dosjet”. Secila nga ato përmban një bandë e dosjeve me emra të përputhen tuaj Thunderbird emrat dosje.