E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Unë kam nevojë për të eksportuar email attachments vetëm. Do të Outlook Eksportit Magjistar për të ndihmuar?

Mëso se si ju mund të lehtë të ekstrakt të bashkëngjitni skedarë email nga Outlook PST fotografi dhe për të shpëtuar ata për çdo vend në hard drive tuaj për arkivim, sharing ose fotografi analiza. Outlook Export Wizard e bën atë një çështje të minuta dhe vetëm disa klikime të miut!

Një mjet i thjeshtë për nxjerrjen e shpejtë të bashkëngjitni skedarë email nga fotografi PDT

Disa Outlook përdoruesit të marrë një shumë më të email me të bashkëngjitni skedarë se të tjerët. Këto të bashkëngjitni skedarë mund të përmbajnë çdo gjë shumë e shumë: nga raportet e përditshme nga të punësuarit apo javore artikujt e paraqitur nga shkrimtarë të një editor të dhënat statistikore të grumbulluara nga një automatizuar prove/sensor dhe të dërgohet në një hulumtues me e-mail. Këto e-mail mund të jetë ardhja e tyre inboxes për vite me rradhë derisa të bëhet e qartë se këto të dhëna duhet të jenë të nxjerrë, systemized, kategorizohen, të arkivuara ose të përpunuara në këtë apo atë mënyrë. Me sa duket, ajo’s praktikisht e pamundur për të shkuar përmes qindra apo edhe mijëra mesazhe email dhe për të shpëtuar të nevojshme të bashkëngjitni skedarë email në një dosje të veçantë – në shumicën e rasteve, ajo do të marrë ditë ose javë dhe do të vështirë të jetë diçka që ju’d) të jetë i gatshëm për të bërë. Se’s saktësisht situatën kur Outlook Eksportit Magjistar do të vijë në volitshëm dhe do të të ruaj një marrëveshje të mirë të kohës dhe, padyshim, disa të holla, shumë. Programi ju mundëson për të marrë një PST file dhe vetëm ekstrakt të bashkëngjitni skedarë nga mesazhet që ajo përmban për të përcaktuar vendndodhjen – dhe ky proces fjalë për fjalë do të marrë disa minuta!

Outlook Export Wizard është gjithashtu një i fuqishëm dhe të lehtë për t'u përdorur shtojcë heqës!

Eksportimi PDT të bashkëngjitni skedarë është po aq e lehtë si eksportuese çdo gjë tjetër nga ju file storage. Parë, të filluar programin dhe zgjidhni “Zgjidhni Jashtëm PST File” mundësi për jetë në gjendje për të marr një fotografi të punojnë me. Pasi të bëhet me përzgjedhjen e skedarit, përdorni “Formati Dalës” dropdown listë për të zgjedhur “E eksportit të bashkëngjitni skedarë vetëm” opsion. Nëse ju jeni duke punuar me një fjalëkalim të mbrojtur skedar PDT, futni fjalëkalimin në fushën përkatëse. Më në fund, të specifikoni dosjen e destinacionit të nxjerrë PDT të bashkëngjitni skedarë do të jetë i shpëtuar nga të hyjnë në një rrugë në Dosjen e Synuar në terren. Nëse është e nevojshme, ju mund të klikoni butonin Options më poshtë për të specifikuar parametrave shtesë, siç janë madhësia maksimale mesazhi, strukturën e dosje në destinacion të caktuar lokacioni dhe ruajtja e file krijimin e një date për të ruajtur artikuj.

Pasi që, klikoni butonin Next dhe të fillojë eksportimin e të dhënave në të njëjtën mënyrë që ju bëni kur punojnë me email. Në këtë rast, megjithatë, organet e mesazheve e-mail do të jetë injoruar krejtësisht. Të presin për proces të përfunduar dhe të hapur të specifikuar dosje të prodhimit për të parë dosjet e nxjerra. Si e shihni, Outlook Eksportit Magjistar është me të vërtetë intuitive dhe efikas shtojcë heqës që do të përpunojë rezultatet e viteve të punës suaj dhe eksportin e tyre në të njëjtin format në një dosje e zgjedhjes suaj. Nëse programi i gjen skedar tjetër me të njëjtën shtrirje, ajo thjesht do të ndërrojë emrin e file ekzistues duke shtuar një numër në emrin e saj për. Të qenit në gjendje për të ekstrakt të bashkëngjitni skedarë do të kurseni orë të panumërta nga të punuar në qoftë se ju ndonjëherë të vendosë për të krijuar një arkiv të të gjitha ose disa nga tuaj PDT të bashkëngjitni skedarë, pasi ajo do të jetë pakrahasimisht më të lehtë për të marr dosjet e nevojshme nga një dosje me fotografi shtojcën e renditura në mënyrë kronologjike.

Klikoni për të lexuar hap-pas-hapi udhëzim për Outlook nxjerrjes bashkangjitje.

Outlook Eksportit Magjistar është një multi-funksional shtojcë heqës dhe PST të dhënat e eksportit aplikimi që do të jetë një mjet të përsosur për punë kur keni nevojë për të ekstrakt të bashkëngjitni skedarë email nga magazinimit PST file.