E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Pse është e “Opsione Të Eksportit” grupi i cilësimet e nevojshme?

Ky artikull shpjegon qëllimin e “Opsione Të Eksportit” grupi i opsioneve në Eksport Magjistar, dhe jep shembuj se si të zbatohen ato.

Ju mund të shikoni parametrat shtesë për Outlook Export Wizard duke klikuar butonin etiketuar “Opsionet” në faqen e parë të magjistar. Si në Outlook Import Wizard tv, të gjitha të programit’s opsionet janë të ndarë në grupe për hir të faqosja. Ne do të jetë në kërkim në “Opsione Të Eksportit“, cila do të jetë e rëndësishme kur ju eksport mesazhet duke përdorur programi, si shembuj të aplikimit të tyre, si dhe rastet kur ato duhet të përdoren (default shtetit të cilësimeve është në kllapa).

  • Eksportit fotografi MSG si RFC 822 text format eml” (me aftësi të kufizuara vetëm në qoftë se Autodetect opsion është i aktivizuar). Ky funksion lejon për shpëtimin Outlook e mesazheve me MSG zgjatje me RFC 822 EML “brendësinë”, si përdoret në EML Outlook Express mesazhet. Këto fotografi nuk janë të lidhur me origjinale MSG në Outlook format, nuk mund të hapen në Outlook, dhe janë thjesht EML fotografi me një të ndryshuar file extension. Disa alternative klientët e-mail (të tilla si Bat) janë në gjendje të punojnë me të tillë pseudo-MSG fotografi. Prandaj, pasi ju të të importojë email, nëse ju shikoni mesazhet duke u shfaqur gabimisht në e-mailin tuaj klientit, ne rekomandojmë që ju të përfitojnë nga ky tipar i: parë ekstrakt nga Outlook mesazhet .format eml por me MSG zgjatje, dhe pastaj të përpiqet për të importuar ato përsëri.
  • Krijimi i strukturës subfolders në file të sistemit” (të aktivizuara). Ky opsion është përgjegjës për ruajtjen e PST file struktura kur ju eksport mesazhet. Kur të aktivizuara, e opsion do të thotë se PST file struktura do të ruhet si një pemë directory Windows (me një diretorium i veçantë për secilin prej drejtorive në Outlook), e mbushur me nxjerrë fotografi për e-mail, kontaktet, ngjarjet e kalendarit dhe të tjera E të dhënave Outlook në të specifikuara format. Nëse ky opsion është kthyer off, programi do të ekstrakt nga Outlook të gjitha të dhënat në specifikuar Windows dosjen si një e vetme grup, pa marrë parasysh subdirectories.
  • Mbani artikull Outlook krijimin e një date për të ruajtur fotografi” (me aftësi të kufizuara). Çdo Outlook PST artikull ka krijimin vulën e kohës, por sistemi i file shënon çdo fotografi nga sot data kur Outlook Eksportit Magjistar ruan eksportuar PST artikull për dosjet. Ajo mund të jetë e papërshtatshme në qoftë se ju dëshironi për të organizuar eksportuar Outlook artikujve nga data. Ky opsion për qëllim të ndihmojë me fotografi kohë-vulosje. Nëse opsioni i aktivizuar eksportuese mjet do të përpiqet për të ndryshuar datën e-vulën e kohës të çdo eksportuar fotografi të jenë të barabartë me data dhe koha e Outlook krijimin artikull.
  • Zgjidhni burimi Profilin Outlook për eksportimin e” (me aftësi të kufizuara). Nëse ky opsion është joaktiv, atëherë kur ju ekstrakt nga PDT E të dhënave Outlook, cilësimet aktuale e-mail profilin do të përdoren. Kur u kthye në, pas procesi i eksportit është filluar përdoruesit do të shohin një dialog për të zgjedhur një Profilin Outlook. Konfigurim dhe Profilin Outlook-lidhur me sendet janë të vendosur në “Postë” dhe “Paneli I Kontrollit” cilësimet (Windows XP). Funksion për zgjedhjen e një Profilin Outlook është jashtëzakonisht e dobishme kur duke u përpjekur për të eksport mesazhet në një PC me shumë përdorues llogaritë.
  • Të nxisë për të zgjedhur burimi Dosje Outlook” (disable). E Outlook Eksportit Magjistar të fillojnë të kërkojnë për Artikujt Outlook nga dosjen rrënjë e PST file. Por ju mund ta mundësojë këtë të veçantë opsion të cilat mundësojnë program për të nxitur dosje burim, i cili duhet të përdoret si një fillim dosje të eksportimin e strukturës. Për shembull – nëse ju dëshironi për të save email Outlook të ruajtura nën Tool Inbox dosje dhe nën-dosjet brenda, ju mund të vini Tool Inbox dhe Eksportit Magjistar do të shpëtojë vetëm zgjedhura folder dhe strukturën e saj përmbajtja.