E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Cilat janë dallimet mes mënyrave për të eksportuar email në Outlook Export Wizard?

Ky artikull përshkruan mënyrat se Outlook Export Wizard ka për eksportit email nga fotografi MS Outlook PDT, si dhe një shpjegim nga situatat në të cilat mënyra të ndryshme duhet të përdoret.

Pas Outlook Eksportit Magjistar [ shkarkuar ] është nisur, në faqen e parë të magjistar do të ju pyes për të zgjedhur një nga dy mënyrat për eksportit email: e default PDT file mode, ose jashtëm PDT fotografi të cilat nuk janë përkulur deri direkt në MS Outlook.

“Përdorni Outlook Profile” modaliteti: eksportit email nga një default PDT dosje

Ekstrakt email nga default Outlook profilin e përdoruesit dhe për të shpëtuar ata në fotografi të shumta formate të.

Në këtë mënyrë automatikisht përcakton vendndodhjen e .pst file, duke ju lejuar për të eksporti Outlook e-mail direkt. Ju nuk keni nevojë për dorë të përcaktojë rrugën tuaj Personal Folders file, si program të pavarur accesses kryesore PST file. Përdoruesi duhet vetëm të zgjedhin format për të rezultojnë (nxjerrë) mesazhi fotografi dhe dosje për të shpëtuar ata në. “Përdorni Outlook Profile” mode është ideal për përdoruesit të cilët përdorin një të vetme Outlook profilin dhe vetëm një Personal Folders file. Vini re se në qoftë se default PDT dosja ka PST password mbrojtja, pastaj ju do të duhet për të hyrë fjalëkalimin në dritaren e dialogut që do të shfaqet pas ju filloni për të eksportit email duke përdorur magjistar.

“Zgjidhni Jashtëm PST file” modaliteti: eksportit email nga një jashtëm PST file

Të transferuar email nga PST file dhe ruajtur ato si fotografi e formate të ndryshme.

Shumë përdorues preferojnë të përdorin Personal Folders fotografi për organizimin e tyre korrespondencë (me një PST file, për shembull, tyre personal e-mail dhe një të veçantë për punën e tyre mail) apo thjesht të bëjë Backup PDT fotografi për të garantuar integritetin e tyre mail. Në këtë rast, .pst fotografi janë zakonisht të ruajtur në një directory të veçantë në një hard disk ose makinë lëvizshëm. Për ekstrakt email nga një jashtëm PDT dosje, ju duhet për hook up tuaj Personal Folders fotografi në MS Outlook. Me Outlook Eksportit Magjistar, megjithatë, ju mund të kryejnë këtë detyrë pa tuaj duke përdorur klient mail. Pas fillimit të magjistar, thjesht zgjidhni “Zgjidhni Jashtëm PST file” mode dhe përdorimin e “Burimi PST file” dritarja e dialogut për të zgjedhur fotografi nga të cilat ju dëshironi për të eksportit email. Në qoftë se skeda është PST password mbrojtja, para se të fillonte procesi i eksportit sigurohuni që fjalëkalimi është futur në fushën përkatëse (nëse skedari PST nuk është e koduar, pastaj largohen ne hapesiren e Fjalëkalimi bosh).

Pavarësisht nga mënyra e zgjedhur, Outlook Export Wizard mund të përdoret për të eksporti Outlook email në vend të standardit “Ruaj si ...dialog, pasi utility ofron karakteristika më fleksibile për të shpëtuar e-mail, Falë shumëllojshmërinë e saj të gjerë të formateve të mbështetur fotografi dhe funksionet e përpunimit grumbull.