E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të importojë një skedar të ndonjë format në një Opinion bashkangjitje?

Të mësojnë se si Outlook Import Wizard mund t'ju ndihmojnë në konvertimin e një sërë fotografi në PC tuaj në Outlook të bashkëngjitni skedarë, duke u bërë kështu një të përshtatshëm të Rezervimi i Outlook mjet dhe duke ju lejuar ju për të mbajtur tuaj të përdorura shpesh fotografi në një e-mail dosje e zgjedhjes suaj. Me Outlook Import Wizard ju mund të lehtë të transferuar skedarët e ruajtur nga Excel për Outlook ose nga Fjala për Outlook, edhe PDF për Outlook çdo fotografi të tjera ose.

Fotografi të bashkëngjitni skedarë kanë qenë gjithmonë pjesë përkatëse e mesazheve e-mail. Ju vetëm mund të them nëse ka qenë një shtojcë në një mesazh duke kërkuar për një të vogël clip letër ikonë pranë emrit të saj, që e bëri të kërkoni për një të veçantë shtojcë mjaft kohë dhe konfuze. Megjithatë, ka shumë situata ku një aftësinë për të shpejt të gjetur, i hapur apo të përcjellë një shtojcë të veçantë do të vijë në jashtëzakonisht të dobishëm. Për shembull, nëse ju keni një shumë standarde dokument templates ose të çmimeve listat që ju të dërgoni shumta marrësit në një bazë të rregullt, ju mund të dëshironi që të jenë të vendosur fizikisht në një dosje Outlook për lehtësinë e qasjes dhe komunikimit. Ju gjithashtu mund të dëshironi tuaj të përdorura shpesh me dokumente të ruhen në një skedar PDT dhe mundësisht të jenë të mbrojtur me fjalëkalim, së bashku me kontaktet tuaj dhe korrespondencë. E gjithë kjo mund të bëhet në një shkallë të caktuar duke e përdorur nga-e-the-box Outlook funksionalitetin, por nëse ju jeni duke kërkuar për një të vërtetë elegante zgjidhjen e këtij problemi, ju duhet Outlook Import Wizard.

Opsion zgjedhur lejon të importit dosjet e çdo lloji për Outlook.

Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë kthyer çdo file (Excel, Fjala, PDF etj.) në PC tuaj në një Outlook bashkangjitje

Outlook Import Wizard ju lejon të zgjidhni çdo skedar (Fjala, Excel, PDF ose ndonjë tjetër) në hard drive tuaj dhe të lehtë të kthyer atë në një vetëm bashkangjitje në Outlook. File nuk do të jetë pjesë e ndonjë mesazh, por do të shfaqen në listën e mesazheve si një standalone artikull. Me sa duket, ju mund të konvertohet në të gjithë dosjet e Excel, Fjalë apo fotografi të tjera të HDD tuaj dhe për të marrë kopjet e tyre në formën e Outlook të bashkëngjitni skedarë me banim në mënyrë specifike dosjet e Microsoft juaj Pikëpamje. Kjo është shumë i përshtatshëm për organizimin e arkivave të fshehta dokumentet në një të mbrojtur dhe të sigurt PST file, krijimin e një Outlook backup të dokumenteve ose thjesht për të krijuar një të lehtë për qasje në depo e përdorura më shpesh në dokumentet e drejtë në Outlook tuaj, duke siguruar që ju ende do të ketë qasje të menjëhershme për ta nuk ka rëndësi se ku ju shkoni me laptop.

Përdorni Outlook tuaj dosje për ruajtjen e përdorura më shpesh Outlook të bashkëngjitni skedarë

Si më të tjera operacione në Outlook Import Wizard, detyrën e konvertimin fotografi (Fjala për Outlook, Excel për Outlook, PDF për Outlook) në Outlook të bashkëngjitni skedarë është një punë e lehtë – ju mund të import bashkangjitje të dhënat duke përdorur disa klikime të miut. Procesi është shumë i thjeshtë dhe përbëhet nga hapat në vijim:

 1. Filloni Outlook Import Wizard duke klikuar emrin e saj në Programet menu, ose duke klikuar një shkurtore në desktop tuaj.
 2. Të specifikoni dosjen që përmban skedarët që ju dëshironi për të krijuar një Rezervimi i Outlooknga. Për të bërë këtë, as lloji rrugën për dosjen me dorë ose të përdorni Windows standarde dialog që mund të hapet duke klikuar një buton për të drejtën e “Dosje Burim,” fushë.
 3. Kontrolloni “Gjeni fotografi të çdo lloji” mundësi për të bërë programit të përfshijë fotografi të çdo lloji në importin e përzgjedhjes.
 4. Prisni për programin për scan dosjen e zgjedhur dhe të tregojë një listë e dosjeve është arritur të gjejnë. Ju mund të klikoni “Abortoj” në çdo moment për të ndaluar procesin e kërkimit ose të zgjidhni dosjet që ju nuk’t nevojë për të importuar pasi kërkimi është mbi. Pasi të bërë, klikoni “Tjetër” për të vazhduar në hapin e ardhshëm.
 5. Në import options ekran, lënë gjithçka të pandryshuara. Gati të gjitha këto opsione janë të destinuara për mesazhet e postës elektronike dhe nuk do të ndikojë Outlook bashkangjitje procesi i importit. Ju mund të, megjithatë, përdorni madhësia- dhe data bazuar në filtra për të ngushtuar zgjedhjen tuaj.
 6. Hapi tjetër i Rezervimi i Outlook magjistar ju lejon të marr vendin e destinacionit për të importuar Outlook të bashkëngjitni skedarë. Ju mund të import bashkangjitje të dhënat në një nga tre mënyrat:
  1) të shtoni të dhëna të një file ekzistues PST,
  2) të shtoni të dhëna të default storage Outlook,
  3) të shtoni të dhëna për një të ri PDT.
  Pasi të bërë, klikoni “Finish” butonin. Pak sekonda më vonë, Outlook Import Wizard do të shfaq një dritare me një listë tuaj dosjet Outlook (nëse keni përzgjedhur “Përdorimi default storage Outlook” opsioni më parë). Bëni zgjedhjen tuaj dhe klikoni “Ne rregull” për të filluar aktuale procesi i importit. Kjo përfundon Outlook bashkangjitje konvertimi i procedurës.
 7. Programi do të import bashkangjitje të dhëna dhe të tregojnë një log i konvertimit operacionet e kryera gjatë aktuale seancë import.

Figura ilustron se si të importuar fotografi do të shfaqet brenda MS Outlook.

Pasi konvertimit procedura është e gjatë, ju mund të filloni Outlook tuaj për të parë dosjet që ju të importuara në dosjet përkatëse. Tani, ata mund të udhëhiqen në të njëjtën mënyrë që ju të menaxhuar çdo sende të tjera në Outlook.