E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Transferimi i EML Mesazhe në një PDT Mbrojtur me Fjalëkalim File për Microsoft Outlook

Ky artikull përshkruan se si për të vendosur një MS Outlook PST password dhe karakteristika brenda Outlook Import Wizard për të punuar me PST password-të mbrojtur fotografi.

Si mund ta cilësoni një MS Outlook PST password?

Mënyra më e thjeshtë për të mbrojtur të dhënat tuaja personale (mail, kontaktet, shënime) i ruajtur në një MS Outlook Personal Folders file është për të vendosur një Outlook PST password. Për të kryer këtë detyrë, nisur Microsoft Outlook dhe të zgjedhë të “Të Dhënat E File Të Menaxhimit Të” komandën në File menu. Në “Të Dhënat Fotografitab, zgjidhni PST file që ju dëshironi për të vendosur një qasje në fjalëkalimin dhe klikoni në “Cilësimet.” Pas klikuar në “Ndrysho fjalëkalimin” butonin, futni fjalëkalimin tuaj të vjetër (nëse nuk ka një fjalëkalim më parë e pastaj të lënë këtë fushë bosh), tuaj fjalëkalim të ri dhe shtypni atë përsëri për verifikimin. Përveç kësaj, fjalëkalimi mund të ruhen në kompjuter në mënyrë që të mos hyjë në çdo kohë kur qasja e PST file: për të bërë kështu, kontrolloni “Ruajeni këtë fjalëkalim në fjalëkalimin tuaj listë” në kutinë e (ky opsion nuk është e rekomanduar në qoftë se shumta përdoruesit kanë qasje në këtë llogari përdoruesi).

EML importit të mesazheve në një e mbrojtur me fjalëkalim PST fotografi duke përdorur Outlook Import Wizard PDT mjet.

Outlook Import Wizard krenohet me një mekanizëm për MSG dhe EML importit të mesazheve në një e mbrojtur me fjalëkalim PST file. Kështu, kur u përpjekur për të transferimin e-mail mesazhet në default, por e mbrojtur me fjalëkalim Personal Folders file (“Default storage Outlook” modaliteti), programi do të ju pyes për të hyrë në PST password, cila është e nevojshme për të filluar MS Outlook import procesi për mesazhet. Nëse ju keni zgjedhur Importit PST të mesazheve në një të veçantë .pst file (“File jetimë PDT” modaliteti), një i cili është i mbrojtur me një PST password, pastaj fjalëkalimi duhet të jetë hyrë në programin e vetë para se të procesimi, në “Password” fushë në faqen e parë të magjistar.

Vini re se Outlook Import Wizard utility për të mbrojtur me fjalëkalim Personal Folders fotografi gjithmonë kërkon që ju të shkruani fjalëkalimin tuaj. Outlook Import Wizard nuk është e aftë të PST password rimëkëmbjes ose plasaritje MS Outlook .fotografi pdt! Mos e humbisni PST password dhe për të shpëtuar atë në një vend të sigurt. Nëse fjalëkalimi .pst file është i humbur, ju do të duhet të përdorni të veçanta për ndërmarrjet PST password rimëkëmbjes.