E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Automatike nxjerrë artikull Outlook lloj njohje apo: Pse nuk keni nevojë për Autodetect funksion?

Ky artikull përshkruan idetë kryesore prapa funksionimin e automatike Outlook artikull lloji njohjen funksion, “Zbulimi automatik,” në Pamje të Eksportit Magjistar, si dhe mënyrat për të përdorur atë kur eksportoni E të dhënave Outlook.

Fotografi PDT janë kontenierë që mbajnë e-mail, kontaktet, shënimet në kalendar dhe të tjera, e të tjera të E të dhënave Outlook. Secili prej këtyre tipave ka format e veta (për shembull, .msg për e-mail), ndërsa .pst fotografi janë një lloj arkivi i kombinuar ky grup i të dhënave në një njësi e vetme për të standardizimit, ruajtje të informacionit në një të vetme format. Dhe nëse Personal Folders fotografi janë arkivat, nuk duhet të jetë një “archiver” për t'ju ndihmuar të të ndarë PDT fotografi në këto lloje të veçanta. Outlook Eksportit Wizard është një mjet i shkëlqyer për këtë detyrë, si kjo Outlook heqës me vet ndërtuar në Autodetect funksion mund të të ndarë PDT fotografi në komponentët e tyre, nxjerrë të dhënat e tyre “si-është” pa konvertimin e tyre në një tjetër format.

Në zemër të Autodetect opsion është një zgjuar analiza motor që mund të njohin një Outlook artikull nga lloji. Kur Autodetect opsion është kthyer në, Outlook Eksportit Magjistar do eksportit email në amtare .msg format, ekstrakt kontaktet si vCard (.vcf) virtual kartat e biznesit dhe nxjerrjen Outlook kalendari ngjarjet në vCalendar (.qv-të) format. Të tjera Artikujt Outlook (shënime, agjenda të hyra) do të ruhen si fotografi me .msg zgjatje, pasi që në këtë format, është e drejta universale për pothuajse çdo lloj të Outlook artikull. Nëse një Shënim artikull, për shembull, është nxjerrë nga një .pst fotografi në format mesazh, pastaj, herën tjetër që file, duke krijuar kështu të hapet, të gjitha Shënim’s fusha të informacionit do të ruajnë vlerat e tyre dhe të shfaqet në shënim format.

Ndezja e Autodetect opsion bën sens në rastet kur kjo është e nevojshme për të të ndarë PDT fotografi në fotografi të veçantë, pa ndryshuar format e tyre. Për shembull, për të redaktuar informacioni i ruajtur, ose në qoftë se ju dëshironi për më vonë bashkojë PDT fotografi në një (ju mund të përdorni Outlook Import Wizard për të importuar e-mail). Outlook Eksportit Magjistar jo vetëm që nuk do eksportit email, kontaktet dhe shënimet e shpejt dhe problem-falas, por ajo gjithashtu do transferimin Outlook directory e strukturës në Windows Explorer, e cila nuk mund të bëhet duke përdorur MS Outlook’s ndërtuar në karakteristika të eksportit.

Nëse, në vend të autodetection funksion, ju zgjidhni një objektiv format, pastaj të gjithë të eksportuar Artikull Outlook fotografi do të konvertohet në tipit përkatës të skedarit.