E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Earthlink Postare Email Eksportuar në Outlook

Si për të eksportuar email nga Earthlink Kutia Postare dhe për të shpëtuar ata në fotografi të Format EML?

Shumica e-mail-software mbështet drag-n-drop operacion, kështu që ju mund të zgjidhni një grup e-mail dhe terhiq ato në desktop ose një dosje.

Nëse ju keni punuar Earthlink software të instaluar në kompjuterin tuaj, ju mund të provoni këto hapa të eksportit email në fotografi të Format EML:

  1. E hapur EarthLink Kutia Postare dhe klikoni në Tool Inbox.
  2. Dorë të zgjidhni një grup të mesazheve që ju do të donte për të shpëtuar. Ajo është e rekomanduar për të zgjedhur jo më shumë se 20 mesazhet në një kohë që ky proces. Ju mund të klikoni krye më një dhe pastaj të mbani të shtypur Ndryshim kryesore duke klikuar bottommost një për të zgjedhur të shumta mesazhet në një lëvizje.
  3. Klikoni me butonin e djathtë të miut për të përzgjedhur grupin e mesazheve dhe të zgjedhë të “Përpara” opsion. Kjo do të krijojë një email që përmban mesazhet e zgjedhur si të bashkëngjitni skedarë.
  4. Shkruani emrin, mesazhin për në ‘Subjekt i‘ fushë (ky hap është i nevojshëm).
  5. Nuk’t dërgo një mesazh, vetëm mbyllni atë.
  6. Earthlink do t'ju nxisë të ruani mesazhin si Drafti, të konfirmuar se duke shtypur Po.
  7. Gjeni e-mail-in tuaj Skicat dosje dhe klikoni në një herë për të nxjerrë në pah atë, por nuk’t klikoni dy herë mbi atë për të hapur atë deri në një të dytë dritare.
  8. EarthLink Kutia Postare Menu bar, zgjidhni Skedari -> Ruaje Si. Ndryshoni llojin e file të .EML në të Ruajtur dritaren, jepni një emër file dhe për të shpëtuar atë në një dosje tuaj të zgjedhur.
  9. Përsëritni hapat deri sa ju kanë ruajtur të gjitha e-mail që ju dëshironi të kaloni.

Tani ju mund të importojë fotografi EML ruhen nga Earthlink në Outlook.

Drejtuar Outlook Import Wizard dhe të zgjidhni të synuar. Zgjidhni dhe dosje burim, ku EML fotografi janë të vendosura. Konfiguroni opsionet që ju pëlqen dhe të drejtuar importimin e. Ju mund të lexoni më shumë në Outlook Import Wizard përdorimit udhëzimi.