E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të kthyer vCard për Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard?

Të mësojnë se si Import Wizard Outlook mund të përdoret për të vcf për Outlook konvertimit dhe se si ju mund të importi vcard fotografi me kontaktet nga programe të tjera të Microsoft Outlook. Kjo përshtatshëm konvertues vcf do të transferojë të gjitha të kontakteve tuaj në sekonda.

Pse do të keni nevojë për të import vCard për Outlook krejt?

vCard është një pranuar format elektronik kartat e biznesit përdorur me mijëra aplikacione, të madh dhe të vogël, për ruajtjen dhe shkëmbimin e kontakteve dhe të dhënat lidhur me. Këto fotografi mund të jetë e lehtë të bashkangjitur në email, dërguar me anë të një agjenti IM ose të transmetohet ndryshe fjalë për fjalë në sekonda në sajë të tyre kompakt madhësia. Një tipik *.vcf dosja mund të përmbajë emrat, adresat, numrat e telefonit, email, IM detajet, URL’s, logos-i, fotot, audio regjistrimet dhe elemente të tjera që mund të përdoren për të përshkruar një person ose kompani. E vCard format është gjithashtu e përdorur shpesh në telefon celular për shkëmbimin e kontakteve ndërmjet pajisjeve.

Ky format është përdorur shpesh nga aplikacionet në vend të CSV që është më pak e shkathët dhe funksionale. Në qoftë se ju jeni të emigrojnë nga Lotus Notes për Outlook ose duke përdorur Formati i kartës vkarte për të transferuar kontaktet nga Outlook Express për Outlook, ju mund të përmbushur këtë detyrë shumë më e lehtë duke përdorur Outlook Import Wizard dhe përdorimi i saj vCard për Outlook konvertimin e aftësive. Procesin e importit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe e vetë-shpjegues, pra, ju nuk’t duhet shumë kohë për të marrë punë të bërë dhe nuk do të keni nevojë për ndonjë aftësi të veçanta ose të mëparshëm të vcf për Outlook konvertimit përvojë. Vetëm ndiqni udhëzimet në ekran dhe kliko rrugën tuaj në hapin e fundit të magjistar.

Si Import Wizard mund të ju ndihmojë të importoni vCard me vetëm disa klikime të miut

Parë të të gjitha, sigurohuni që të kontakteve në burim aplikimi kanë të gjitha fushat e nevojshme, të plotësuar dhe në përgjithësi janë të gatshëm për vCard për Outlook konvertimit. Procesi është shumë e thjeshtë dhe përbëhet nga hapat në vijim:

 1. Filloni Outlook Import Wizard duke klikuar emrin e saj në Programet menu, ose duke klikuar një shkurtore në desktop tuaj.
 2. Të specifikoni dosjen e programit duhet të shikoni për *.vcf fotografi në. Për të bërë këtë, as lloji rrugën për dosjen me dorë ose të përdorni Windows standarde dialog që mund të hapet duke klikuar një buton për të drejtën e “Dosje Burim,” fushë.
 3. Kontrolloni “Gjeni VCF fotografi” opsioni i vetëm për të përjashtuar lloje të tjerë skedarësh nga zgjedhja.
 4. Prisni për programin për scan zgjedhur drive. Nëse një skedar është gjetur, ajo do të shfaqet në ekran menjëherë dhe ju do të jetë në gjendje të ndërpresë procesin e kërkimit duke klikuar “Abortoj“.
 5. Pasi kërkimi është mbi, zgjidhni ose deselect fotografi që ju doni të importit duke kontrolluar kutitë e kundërta përkatëse emrat e file të.
 6. Në import options ekran, lënë gjithçka siç është. Këto opsione janë të destinuara për mesazhet e postës elektronike dhe nuk do të ndikojë VCF për Outlook procesi i konvertimit.
 7. Hapi tjetër i Konvertuesi VCF ju lejon të zgjidhni vendin e destinacionit për kontaktet e importuar. Ju mund të importoni vCard të dhënat në një nga tre në dispozicion në mënyra të:
  1) të shtoni të dhëna të një file ekzistues PST, 2) të shtoni të dhëna të default storage Outlook, 3) të shtoni të dhëna për një të ri PDT.
  Pasi të bërë, klikoni “Filloni” për të importuar vCard për Outlook.
 8. Programi do të importoni vCard të dhëna dhe të tregojnë një log i konvertimit të operacioneve të.

Si e shihni, Outlook Import Wizard është një përshtatshëm dhe të lehtë-to-use Konvertuesi VCF që do të ju ndihmon të transferoni kontaktet e ruajtura në vCard *.vcf format të Outlook dhe do të bëjë të sigurt që të gjitha fushat është kthyer në mënyrë korrekte.

Të mësojnë se si Import Wizard Outlook mund të përdoret për të vcf për Outlook konvertimit dhe se si ju mund të importojë vcard fotografi me kontaktet nga programe të tjera të Microsoft Outlook. Kjo përshtatshëm vcf converter do të transferojë të gjitha të kontakteve tuaj në sekonda.