E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Nuk mund të hapur file PDT, a do të thotë kjo se të dhënat e mia file është korruptuar?

Ky artikull përshkruan me probleme tipike që ndodhin kur përdoruesit nuk mund të hapur fotografi PDT me MS Outlook dhënave, ende Personal Folders file është jo i korruptuar dhe a jo duhet të mbulohen.

Shpesh, për arsye të caktuara, ndodh që përdoruesit nuk mund të hapni PDT fotografi. Përdoruesit menjëherë mendojnë se ata janë të bëjmë me një korruptuar PDT file dhe të fillojnë për të kërkuar për një Shërim PDT mjet. Por para fillimit të riparim PDT dosjet që janë të “korruptuar,” është e rëndësishme për të bërë të sigurt se ata në të vërtetë janë të korruptuar. Një PST gabim mund të rezultojë kur rregullat për të punuar me fotografi të tilla janë shkelur.

  • Përdoruesit të shumta ose programeve të nuk mund të hapni PDT fotografi ose të punojnë me ta në të njëjtën kohë.
  • Nëse kjo është e nevojshme për të hyrë ose hapur PDT fotografi të dhënave në një rrjet disk, ose të tjera kompjuterike, mbyll të gjitha programet që mund të jetë duke përdorur fotografi që ju duhet, dhe pastaj të përpiqet për të hapur dosjen, pasi që.
  • Duke u përpjekur për të hapur PDT skedarët e të dhënave të ruajtura në read-only disk do të bëjë një gabim.
  • Gabimet e sistemit File të tilla si Ciklike Tepricë Gabim.
  • Është e mundur për të hapur PDT fotografi në një disk rrjeti vetëm nëse e lexoni/shkruani leje është dhënë. Përveç kësaj, një Personal Folders file mund të jetë i hapur vetëm nga një përdorues në një herë.
  • Versionet më të vjetra të Microsoft Outlook (versionet 97-2002) nuk mund të hapni PDT skedat me të dhëna të reja “Skedari i dosjeve personale të Microsoft Outlook (.pst)” format, ose Unicode PST format, si ajo është quajtur gjithashtu. Unicode PST mbështet shumëgjuhëshe Unicode të dhënave dhe ofron hapësirë të gjerë për ruajtjen e sendeve dhe dosjet, por nuk është në përputhje me versionet e mëparshme të MS Outlook. Nëse do të jetë e nevojshme për të vazhduar përpara për të hapur PDT fotografi në versionet e mëparshme të MS Outlook, për të shpëtuar ata në “Microsoft Outlook 97-2002 (.pst) Skedari i Dosjeve Personale” format.

Në qoftë se ju nuk mund të hapni PDT fotografi edhe pas të gjitha rekomandimeve të mësipërme, Personal Folders file në fjalë është me të vërtetë e korruptuar. Nuk është e thjeshtë, efektive Shërim PDT mjet për riparim PDT fotografi: Wizard Outlook Shërim.

Ky artikull përshkruan me probleme tipike që ndodhin kur përdoruesit nuk mund të hapur fotografi PDT me MS Outlook dhënave, ende Personal Folders file nuk është e korruptuar dhe nuk ka nevojë që të rikthehet.